Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó ez a napi beosztás ha lesz...

Jó ez a napi beosztás ha lesz egy fiú yorki kutyám?

Figyelt kérdés
Hétfőnként nem tudom elvinni sétáltatni de játszani tudok vele 2 órát! Kedden 2-3 óra sétálás egy fél óra játszás. Szerdán 1 óra séta és 1 óra játszás. Csütörtökön 2 óra séta. Pénteken 2 óra séta 1 óra játék. Szombaton és Vasárnap 2-3 óra séta és 2 óra játszás. Ez természetesen változhat a több tanulás és az egyéb dolgok miatt. Arra lennék kíváncsi hogy kevés vagy sok egy yorki fiúnak ennyi mozgás?
2014. febr. 25. 19:58
 1/7 sippara ***** válasza:
Hova piszkít, amikor nem sétál? Amikor sétál, hány sétáról beszélünk?
2014. febr. 25. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod elvinni sétálni? Ez nekem egy kicsit magas. Ha még tanulsz, hétvégén nyugodtan elviheted akár kirándulni is, mivel terrier, nagy a mozgásigénye. A hétfői két óra játszást felcserélhetnéd egy óra sétára és egy óra játszásra, ha már annyira nem érsz rá.
2014. febr. 25. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Én minden nap elvinném sétálni kivéve a hétfőt egy nap nem maradhat ki?

Vagy az udvarra vagy a pelánkára fog majd.

2014. febr. 25. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, h van udvarotok is. Értem. A pelenkát baromi gyorsan felejtsd el! Ha rászokik, nagyon nehéz lesz szobatisztává nevelni!
2014. febr. 25. 20:44
 5/7 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ez a beosztás BÁRMILYEN kutyának elég, akit kertben IS tartanak, a séta-játék intenzitásától, tartalmától függően :)

Pelenkát felejtsd el. A sétákon kívül naponta 3-4 alkalommal vidd ki a kertbe wc-re

2014. febr. 25. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem tudod elvinni sétálni, ha 2 órát tudsz vele játszani? :) csak kíváncsiságból kérdezem.
2014. febr. 25. 21:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem olyan pelenkára gondoltam, hanem olyat amit csak a földre kell teríteni. :) A hétfői napom elég mozgalmas ezért nem tudok vele sétálni és ezért inkább játszani.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2014. febr. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!