Valami beosztás?
Most nyáron kapok egy lovat... 12 éves vagyok...
Csak nem tudom hogy hogy tudnám beosztani az időmet...
Hétfő és csütörtök lenne csak ilyen nap
reggel: 6:00 meg etetném és akkor sokat kapna ...
délbe: 1* haza jövök akkor rátudok nézni de aztán újra elmegyek..
du.haza érek kb 3-kor fél 4-kor és akkor is kapna kaját akkor tudnám kitakarítani a boxát..
(Reggel a karámban lenne)
Reggel: 6:00 kaja és kiengedem a karámba
Dél: Haza érek. kaja,csutakolás,box takarítás
Du: lovaglás...
Este: etetés
Szerintetek így jó a beosztás??? a szombat vasárnapot azt nem írom le mert akkor egyésznap csak vele foglalkozok
Ha valami nem jó akkor szóljatok...(apum kicsit besegít de nem annyira)
szerintem ez jo beosztas. A karam az fuves?mert par nap utan megunhatja ha nem tud szoszmotilni es unatkozni fog es meg rossz szokasokat is felvehet.karoragas,hintazik...
De egyebkent ugyesen megtervetted.es minden jot a pacihoz
persze füves a karám!
Hát egyenlőre nem biztos hogy tudok neki társat biztosítani.. szerintetek kutya vagy ilyesmi nem lehet haverja?
Szénát adhatsz úgy, hogy berakod elé reggel és kész, de abrakot nem, mert attól bekólikázhat, ha túl sokat kap egyszerre. Abrakot napi 2, de inkább 3x adj neki, egyszerre csak egy néhány fánglival. (Hogy mennyit, az függ a munka mennyiségétől és intenzitásától, a testtömegtől stb., de átlagosan 3x1,5 fángli abrak adható.)
Szóval jó, amit írtál. Reggel és délben vagy este adj neki abrakot, reggel pedig szénát. Ha reggel óta elfogyott a széna, délután pótolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!