Hogyan tudnám levenni a kutyám mancslenyomatát?
Figyelt kérdés
1-2 módszert próbáltam már, de nem sikerült.2014. febr. 24. 15:18
1/17 anonim válasza:
Esetleg levegőn száradó gyurma? Csinálsz belőle egy kis kockát, hogy legyen valami vastagsága is, és amíg még képlékeny bele nyomod a mancsot, szerintem attól nem lesz szennyezett a kutya tappancsa sem. És amikor megkötött, akár gipszet is önthetsz bele. Nekem van ilyenem, rá van írva, hogy mérgező anyagot nem tartalmaz.
2/17 anonim válasza:
hát csak simán rajzold be a manycsát egy filccel aztán gyorsan még friss rányomod egy papírra és kész :D vagy nemtudom hogy gondoltad de hát szerintem más lehetőség nemigen van gipszbe nem lehet belenyomni a lábát mert az meg nem lehet teljesen lemosni és nagyon rossz lenne neki max még az hogy egy fastékkel (sima festék nem fali :D) azzal bekenek és úgy rányomod egy papírra aztán hamar lemosod neki nehogy rászáradjon főleg ha hosszú szőrű akkor vigyázz ne kend be a szőrét ;)
4/17 anonim válasza:
Első voltam. Azt mondjuk nem írtad, hogy domborművet szeretnél, vagy papír alapú nyomatot. A filctollat nem javasolnám, az elég gyorsan megszárad, és nehéz lemosni, főleg, hogy a kutyák talpa eléggé "raszteres".
Akkor inkább a vízfestéket javasolnám, nem szárad olyan gyorsan, és mivel vizes bázisú, azonnal le is tudod mosni.
5/17 A kérdező kommentje:
emlékbe is szeretném, de igazából tetoválásnak. a festéket azért nem szeretném, mert az mérgező lenne ránézve. gyurmából próbáltam a sólisztet, de nem nagyon sikerült. gipszel meg úgy lehetne ha teszek a gipszre nejlon fóliát, csak kérdéses hogy mennyire lenne szép.
2014. febr. 24. 15:49
6/17 anonim válasza:
Ha úgy gondoltad, ahogy a második írta, akkor a rúzst javaslom. :D Egyszer mi is le akartuk venni a mancslenyomatát (üdvözlőlapra), és tökéletesen megfelelt egy sötétebb színű rúzs. Utána pedig le tudod vágni a végét, és használhatod újra.
7/17 sippara válasza:
Lágy sólisztgyurma, én legalábbis mindkettőnek ezzel szoktam levenni a mancsnyomát - kilapítod, ráállítod a kutyát és kész. Ha hajlandó vagy kisebb-nagyobb összeget rászánni, lehet kapni olyan festéket, amivel a kisbabák kéz-láblenyomatát szokták csinálni, az biztosan nem okoz semmilyen problémát.
8/17 Firestorm válasza:
Én is olyan tetoválást fogok csináltatni pár hónapon belül,csak eddig vártam,hogy teljesen kifejlődjön a mancsa.Van egy korábbi minta is azt temperával vettem le.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket! kifogom próbálni őket. remélem az egyikkel sikerülni fog.
2014. febr. 24. 16:22
10/17 anonim válasza:
Sok-sok évvel ezelőtt bekentem a tappancsát temperával és nyomdáztam vele :) Nem örült neki túlzottan, de hagyta. (Nem lesz tőle semmi baja, egyébként is lemosod róla pár perc után.) Akkor még nem volt vele célom, de most én is tetoválást szeretnék belőle, azt hittem, egyedül vagyok az ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!