Ha a tacskó kutyámra tetoválást akarok csinálni a hasára, akkor kis korában érdemes? Mi a véleményetek a kutya tetkókról?
Ha igazi tetoválásra gondolsz, olyat hála az égnek épeszű tetováló nem csinál kutyára. Talán létezik olyan betegelméjű, de ha észreveszik akkor jó eséllyel felnyomják a gazdát.
Ha arra a tetoválásra gondolsz amikor a szőrbe beleborotválnak egy mintát (mert azt hívják még kutyatetkónak), akkor nekem személy szerint nem tetszik, és nem látom értelmét. Ráadásul a tacsi amúgy is alacsonyan van, pont a hasán lévő szőrre van elég nagy szüksége ahhoz, hogy ne fázzon meg. Én nem csináltatnék.
Nem fogják megcsinálni. Van jópár tetoválásom, és elég sok időt töltök a szalonban. Sokat beszélgettem tetoválókkal, és feljött ez a téma is. Nem csinálnak ilyet, vagy aki csinál, annak azt se engedném hogy megsimogassa a kutyámat, nem hogy varrogasson rá. Maximum haver aki amúgy tetováló, otthon megcsinálja neked sutyiban de ha valami fertőzést kap abba bele is halhat a kutyád. Altatógépet/altatót honnan szerez? Ő nem állatorvos, hanem tetováló.
Szerinted mi értelme lenne? Visszanő rá a szőr, és akkor nem is látszik. Neki pedig semmit sem jelent csak fájdalmat, mert a tetkó azután is fáj hogy már kész van. Azért mert neked "menő", ne tedd ki ilyennek a kutyád.
és hol van ilyen jogszabály hogy nem lehet tetoválást csinálni az állatra? mert én iylenről nem tudok...
Amúgy le lenne borotválva ott a szőr, hogy látszódjon a tetoválás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!