minél kisebb korba, annyiból jobb neki a hám ha netán kicsit húzza a biciklit akkor nem folytja meg magát... de téll minél hamarabb kezd el szokatni... németjuhászom 4-5hónaposan próbáltam először és ugymegindult h majdnem átrepültem biciklin mikor visszaakartam húzni..
2012. jan. 3. 17:17
2/13 anonim válasza:
Nekem egy ilyen keverékem van.
Én ilyenkor hámot szoktam rá tenni. Nagyon könyű neki megtanítani, hogy szépen menjen bicikli mellett.
Ha akarod írj pirvátot szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Amúgy imádom ezt a fajtát!♥
2012. jan. 3. 17:19
3/13 anonim válasza:
Első 2 válaszolónak üzenem nekem ezek a fajták a kedvenceim! Mikor sétáltatom a legtöbb ember oda jön megsimogatni senkitől se halottam még hogy istenem de ronda4 Inkább jaj de aranyos. Lehe, hogy a ti kutyátok se a világ leggszebje vagy nem tetszik másnak de azért nem kell le fújjolni!!!!
2012. jan. 3. 17:22
4/13 anonim válasza:
kill him
2012. jan. 3. 17:26
5/13 anonim válasza:
Talán téged!
2012. jan. 3. 17:27
6/13 anonim válasza:
Bocsánat az OFF-ért.
Aki utálja a kutyákat (legyen jack russel, bármilyen más fajta vagy keverék) az miért ír egyáltalán ide?!
2012. jan. 3. 18:13
7/13 anonim válasza:
Hol laksz? Ha meglátlak az utcán hogy vezeted a kutyár biz isten elkaplak.
2012. jan. 3. 18:20
8/13 anonim válasza:
???
2012. jan. 3. 18:24
9/13 anonim válasza:
A KRESZ szerint tilos állatot kerékpár mellett vezetni (miközben te tekered a bicajt). Persze ha nem lát meg egy rendőr, akkor nincs baj. Menj ki vele lakott területen kívül egy földútra, ott póráz nélkül is futtathatod bicikli mellett. De a kérdésből ítélve még kölyök a kutya, szóval meg kellene várni, míg felnő. Mondjuk kb. 1,5 éves kora után már lehet komolyan futtatni, addig csak nagyon óvatosan!
# 7, kit akarsz te elkapni?!
2012. jan. 3. 22:15
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! De #7-es te kit akarsz elkapni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!