Sheltie kennel? Agility!
Figyelt kérdés
Olyan sheltie kennel keresnék, ahonnét tudnék olyat kutyát foglalózni, elhozni, aki alkalmas agilityre. Nem szeretném, hogy a kutya túl latymatag lenne, vagy túlon túl érzékeny.2014. febr. 23. 19:17
1/5 anonim válasza:
A legtöbb kennel kiírva, hogy mik a céljai a kutyáival. Pl. show vonal, vagy kimondott munka kutyákat tenyészt. Érdemes megnézni a kennelek oldalait, esetleg beszélni a tenyésztővel. A tenyésztők tudnak neked az alomból is kimondottan aktív kis kutyát választani. Egyébként az agility nem hinném, hogy kihívást jelentene egy átlag sheltienek, szerintem bármelyik kennelből fognak tudni ilyen kutyust adni. :)
2/5 anonim válasza:
Pont h az átlag sheltievel agilityzni nem igazán lehet. A sheltie meg túlérzékeny, ezt ha nem tudod elfogadni akkor ne sheltied legyen... Magyarországról én vennék. Külföldről meg referencia nélkül nem fogsz kapni olyan helyről ami agilityre jó.
3/5 anonim válasza:
a nem kimaradt...
szóval Magyarországról én nem vennék sportra.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, de azota mar lett kiskutyam :)
2014. dec. 27. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!