Szinte állandóan éhesek a kutyáim. Miért lehet?
Ne kapjanak dupla adagot, max a testsúlyuknak megfelelő mennyiségű tápot oszd el kétfelé, az egyiket kapják meg reggel, a másikat este, ha nem tudod nézni, ahogy "éheznek". :)
Az enyémek is ennének állandóan, ha lehetne. Kinti, benti kutyák. Ha a konyhában tevékenykedek, ők is odaköltöznek, hátha "leesik valami". Vagy feladják és alszanak egy jót valahol láb alatt, vagy hatalmas boci szemekkel puncsolnak, amíg el nem lágyul a szívem. (Általában azért tudok következetes lenni)
Ha leülök enni valamit a nappaliban, akkor is azonnal ott teremnek. Tök mindegy, hogy szeretik-e vagy sem, gyümölcs az, müzli, vagy pop corn, kell és kész.
Ha mindig adnék nekik, ahányszor puncsolnak, akkor szerintem már gurulnának.
az én kutyám is ezt csinálja.
Múltkor bemutatón voltunk, és nem vittem magammal jutalomfalatot(nyáron darázs allergia miatt) hanem labdával motiváltam.
Meglátta, hogy a közönségben az elsősorban eszik egy ember, rögtön odatelepedett elé, és elkezdte neki nyomni trükköket.
Séta közben is volt, hogy elmentünk olyan emberek előtt, akik ettek, s leült nekik trükközni, hogy adjanak neki.
Ha itthon eszek, rögtön kiszúrja, és jön kunyizni, bár én ilyen téren kőszívű vagyok, mert sose adok neki,de azért nem adja fel, mindig jön.
Ne törődj velük, legyél kemény te vagy a főnök,, nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!