Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valami megoldás arra hogy...

Van valami megoldás arra hogy a kutyám kezd becsavarodni? Egy elkeseredett gazdi.

Figyelt kérdés

3 és fél éves pekingi keverékről van szó.

Minden ezzel az új albérlettel kezdődött,tényleg addig semmi gond nem volt vele az ég világon. Kezdte azzal hogy minden reggel egy adag széklet várt az erkélyajtó előtt. Jó mint egy kölyköt vittük amint tudtuk 1-2 óránként ki ez meg is szűnt hál isten,rengeteget kint vagyunk vele,lefárasztjuk mindennap.

Erre jött egy újabb szokás vagyis előzővel egyetembe kb..

Mire hazaérek a macskaalomból kieszi a szart,de nem akárhogy,összekeni vele a padlót,beleragad (fújj..) a fogai közé,szétpotyogtatja az előszobába :(

Macsek már költözés előtt is bőven meg volt,és a kutya még kíváncsiságból se szagolt az alom közelébe..erre tessék!

Mindig kiszedem belőle a kakit,de ha nem vagyok itthon és úgy kakil,vagy úgy elássa,mire hazaérünk tuti hogy szét van csócsálva a macskaalom tartalma.

Leszidás nem használ kényszeresen csinálja. Volt hogy kimentünk az ajtó elé és mikor már közelített alom felé kinyitottuk az ajtót és igen elkaptam a grabancát nagyon megszidtam.

De ugyanúgy mintha kényszeres lenne nála megcsinálja mai napig. Vannak ilyen dolgai,pl a nyalogatás amit nem hagyok neki,basszus úgy kell simogatnom hogy feje tetején mert különben szétnyalja a kezem,sőt bárkiét. Utcán is valaki megsimogatja rögtön nyalogat. Ezek után gondolhatjátok szinte undorodok a szájától hiába a kutyám,de ez már kiskora óta így van mindenért puszilgat,ha fél ha örül ha boldog ha szomorú minden..

Macskatápot is folyton fel kell venni ha elmegyünk itthonról mert megeszi, de persze taurin van benne ami mérgező köztudott,ezen is rajta lett már kapva de azért is megeszi.ÁÁm ha neki vennék tápot 1 hétig éhezne minthogy hozzányúljon (allergiás,külön étrendje van).

Múltkor írtátok a szoba kennelt. Nálunk sajnos nem vezetne eredményre,végig bőgné az egészet és hát új albi én nem akarok viszályt a szomszédokkal kutyasírás miatt. Tudom hogy bőgne,volt hogy bezártam még régi lakásba is fürdőbe mert ment a hasa én meg takaríthattam aztán akkor is bőgött míg ki nem engedtem,vagy mikor dolgoztam őt meg addig külön helységbe zártam akkor is végig nyüszít.

Jól érzem hogy semmi megoldás nincs a kutyámra?

Alapból ideggyenge,orvos is megállapította hogy vele született gondok vannak, de mondom költözésig semmi gond nem volt, nem volt soha hiába kistestű elkényeztetve,sőt igen következetes fejlődés híve voltam mindig is.

Már félek hazajönni esküszöm hogy épp mi vár. Ha nem csinált semmit nagyon érdekes tudja jól örül mint majom a farkának,de ha rosszat csinált már sunnyogva jön elénk.

Kutyaiskola felejtős,3-ba is voltunk köszönöm vagy 8 vezényszót ismer első szóra végrehajtva.

Remélem tudtok valami ötletet adni,megköszönném:)

2014. febr. 21. 12:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Beszélj velük!

[link]

Egyébként a kennel nagyon jó megoldás lenne. Ha ügyesen beszoktatod, csak pozitív megerősítéssel, akkor nagyon szeretné és biztos pont lenne az életében, ahol jól érzi magát még akár egyedül is!

2014. febr. 22. 07:45
 22/27 A kérdező kommentje:
Erről annyit hogy amit meséltem találkozót trénerrel..Nos ismerem őket..:)
2014. febr. 22. 11:42
 23/27 anonim ***** válasza:

na , mivel a közelben laksz, javaslom őket is nézd meg :) www.facebook.com/wolfkutyaiskola.gyor

talán segíthet :) sok kis termetű kutyussal dolgoznak :)

2014. febr. 22. 22:05
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen,próbáltuk már köszönöm azért!
2014. febr. 22. 23:55
 25/27 anonim ***** válasza:

próbáltál több kutyasulit ??? és semmi eredmény ???

megvan a hiba !!!

gondolkodj !

2014. febr. 24. 10:21
 26/27 A kérdező kommentje:
Szoktam,köszi!
2014. febr. 24. 13:36
 27/27 anonim ***** válasza:

A kutya azonnal megérzi ha te ideges vagy! Amikor haza érsz bármi vár téged ne idegeskedj. Vidd el sétálni, és a takarítást is úgy végezd mint egy átlagos dolgot.

A szobakenelről annyit. Azt mondod nagyon szeret labdázni. Hát ne csak lentjátst vele hanem otthon is. Dobd be a kenelbe. Mármint a labdát. Eleinte ne zárd be. Ha tudja az aport közbeni fektetést akkor néha fektesd le a kecóban úgy hogy nyitva van az ajtaja. Ha ez megy neki úgy hogy nem szorong akkor lehet fokozni rövidebb bezárással de csak úgy javasolnám ha fullra le van fárasztva.

A hordozó táskával is lehet játszani. Pl amikor viszed le sétálni akkor abban viszed le, játszotok egy jót és abban viszed vissza. Jelenleg most a rosszal köti össze a hordozót. Ezt kellene megváltoztatni benne. De egyszerre ne várj el tőle mindent! Először csak egy dologgal próbálkozz majd folytathadod a másikkal ha az előző dolog sikerrel jár. Kitartást!

2014. febr. 26. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!