A kiskutyám most tüzel először, és még nem szeretném, hogy kölykei legyenek. Van egy kanom is, aki nagyon is szeretné. A gond, hogy éjjel nappal sír, elviselhetetlenül hangosan a kan, hogy nem lehetnek együtt. Mivel lehetne rajta segíteni?
Még mindig az ivartalanítással nem kínzod a kutyát,mert amit most teszel az
1.ivartalanítás
2.Szaporítás lesz majd a jövőre nézve.
Mutass már légyszi a fajtatiszta kutyákról törzskönyvet és származási lapot.
Te rendelkezel a megfelelő engedélyekkel-papírokkal a tenyésztéshez?
Jaj, hát bocsánat, nem tudtuk, hogy te ilyen komoly tenyésztő vagy! Komoly versenyeredményekkel,meg tenyészszemlével.
Ebben az esetben csak úgy lehet megoldani, hogy ne legyen zajos a kanod, ha külön zárod a két kutyát úgy, hogy ne hallják, ne lássák, meg ne érezzék egymást.
Ha meg erre nincs megoldás, akkor vállald a "tenyésztéssel" járó következményeket, és hallgasd a kant a tüzelés végéig. De ezt te mind tudtad amúgy is, mert felkészült tenyésztő vagy, aki teljesen tisztában van a kutyagenetikával, meg a kutya szaporodásbiológiájával.
Azért vigyázz, mert ha egy kis lehetőséget is látnak a kutyák, akkor kiszöknek, átmásznak egymáshoz, és hopp, már meg is van az első alom :)
Azért az érdekes, hogy mint mindenre felkészült szakember, miért itt kérdezel meg egy ilyen egyszerű kérdést? Ezeket az apró részleteket már ki kellett volna rég dolgoznod. Majd ha baj lesz az ellésnél, akkor is minket fogsz megkérdezni, hogy mit csinálj?
ma 12:46
Szép kirohanás. Viszont a kérdezőnek egy jottányit sem segítettél. van valami megoldásod a számára ?
Nem vagyok tenyésztő, ez szerintem a kiskutyám korából is megállapítható.
Azért írtam ide, mert akármilyen furcsa, de jó ötleteket mindenhol találni, de itt csak ellenségeskedésbe ütköztem, úgyhogy nem is maradok itt.
Azért a lány kutyának fogok csinálni egy külön faházat.
Nem tudom mennyire elegendő megoldás, de több a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!