Milyen kutya a nekemvaló?
Olyan kutyát szeretnék amellyel bent a házban lehet tisztán élni,ami szereti ha megölelik,szófogadó,nem nyálazik,nem az a aki akármikor csak ugy ugat vagy felppörög,hanem aki szeret hosszan sétálni,de ugyanakkor otthon csöndben aludni is imád sokat.
Nekem olyan kutya kell akivel barát tudok lenni,olykor amikor egyedül akarok lenni akkor legyen egy kis személyem otthon.:)
Mit gondoltok milyen az ilyen kutya? Fajta? és lehetőleg ne legyen nagyra növő fajta:))
Mind a két kutyámra tökéletesen illik a leírásod (na jó, a roti nyáladzik, de ki lehet bírni). Lehet velük lakásban, tisztán élni (rendszeres fésülés, fürdetés, törlés mellett), szeretik, ha megölelem őket (mert rászoktattam mindkettőt, hogy az ölelés jó dolog), szót fogadnak (mert kemény kézzel vannak fogva), nem ugatnak, pörögnek feleslegesen (mert tiszta szabályok szerint élnek, amibe ez nem férne bele), szeretnek hosszan sétálni (meg rohanni, meg labdázni, meg bandázni, meg tanulni), itthon is imádnak csendben aludni (ha megvolt a napi labda-rohanás-banda-tanulás).
Arra akarok kilyukadni, hogy elég általános igényeid vannak, amiknek a 99 százaléka (a méreten és a nyáladzáson kívül) nevelés kérdése. Ennyi alapján egy kedves, pár éves, nyugodt, "első látásra szerelem" keveréket ajánlanék a hozzád legközelebb eső menhelyről :)
Ha kifejezetten nyugodt kutyát akarsz, amelyik nem pörög, nem ugat, akkor én sem fajtában gondolkodnék a helyedben, mert bizony a kölykökkel elég nehéz tud lenni az élet, hanem körülnéznék egy-két menhelyen, kifejezetten kisméretű, nyugod, kiegyensúlyozott kutya után érdeklődve.
A többi, ahogy írták, rajtad múlik, nem a kutyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!