Van nekemvaló kutya?
Figyelt kérdés
Nagytestű minimum 65 cm mar., Nagy mozgásigényü(öregkorában is, okos, jó házörző, jobban szeretem a hosszuszőrü kutyákat de nemmuszély hogy az legyen. előre is köszi mindenkinek2013. okt. 17. 22:31
1/4 A kérdező kommentje:
*nemmuszály hogy hosszú legyen bocs a helytelen írásért csak kicsit fáradt vagyok
2013. okt. 17. 22:38
2/4 anonim válasza:
ha már ennyire ragaszkodsz a helyesíráshoz akkor:
*mozgásigényű
*házőrző
*hosszú szőrű
*nem muszáj
A kérdésedre válaszolva,mennyi aktívan mozgással töltött időre gondolsz?
Volt-e már kutyád?
Fajtatiszta vagy keverék?
Ha fajtatiszta,akkor mennyit szánnál a vételárra?
3/4 anonim válasza:
az igazán nagytestű kutyák eleve rövid életűek, idősebb korukban pedig pláne nem...
esetleg ami majdnem megfelel az elvárásaidnak az az orosz agár, de azért különösebben okosnak nem mondanám...
4/4 anonim válasza:
aha nekem is késő van már... szóval rövid életűek, és idősebb korukban nem igen mozgékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!