Találtunk egy nagytestű kutyust. Melyik a legolcsóbb bolhairtó spoton?
Figyelt kérdés
És előtte bolhairtó samponnal is fürdessem meg, vagy elég a spoton? Nem biztos, hogy bolhás, de hát azért.... ja és elég nagy, kb 50 kiló.2014. febr. 20. 15:19
1/9 anonim válasza:
Hát én azért megfürdetném, egyrészt kiderül hogy van-e benne bolha, másrészt nem árt egy egészségügyi tisztogatás.
Aztán ráért pár nap mulva spot-ont tenni rá, ha nem bolhás.
2/9 anonim válasza:
Nem árt egy bolhairtós fürdetés. Aztán akár bolhás akár nem, néhány nap múlva tegyetek rá cseppet.
3/9 A kérdező kommentje:
Na én is így gondolom, csak épp a kutya nem biztos, hogy egy idegen helyen alig várja majd a samponos fürdetést.... és addig meg teleszórja a lakást esetleg bolhával.... A spoton csak könnyebb, és ha már megbarátkozott, esetleg megfürdetem. Kis 50 kilós roti a lelkem.
2014. febr. 20. 16:15
4/9 anonim válasza:
Neostomosan oldattal mosd le, hagyd rajta megszáradni, ne öblítsd le. Pár órán belül kidöglenek belőle a bolhák, ha akarod, a későbbiekben megfürdetheted samponnal is, hogy tiszta is legyen, ne csak bolhamentes. Ezután mehet rá a spot-on.
5/9 A kérdező kommentje:
Ok az jó ötlet. Van is az itthon. Remélem, nem fog kiakadni, hogy elkezdem fújkálni.
2014. febr. 20. 16:52
6/9 anonim válasza:
Nem tudom a spray elég lesz-e, mert teljesen át kell áztatni a bundát és a bőre is mindenhol nedves kell, hogy legyen. Én mindig nyakon öntöm vele a kutyákat, mert ha a bolhák találnak egy kis száraz felületet, oda tudnak menekülni.
7/9 A kérdező kommentje:
De egy 50 kilós kutyát nem lehet csak úgy nyakon önteni, pláne, ami hónapok óta utcán van. Tehát én amiatt mondom, hogy nem tudom, mit szól majd hozzá. Ezért gondoltam előbb hirtelen egy lájtosabb megoldásra.
2014. febr. 20. 17:48
8/9 Akiteki válasza:
Sajnos egyik sem olcsó. 2000 ft. körül van egy ampulla. Viszont sokkal hatásosabb, mint bármilyen fürdetés vagy fújkálás. Hoztam már haza olyan kutyát, akiben nyüzsögtek a hatalmas fekete disznóbolhák. 1 db advantixot rátettem és 2 óra múlva összesöpörtem a döglött bolhákat onnan, ahol feküdt.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok akkor azt is veszek, majd pár nap múlva meg is fürdetem, bár legszívesebben egy gyorsmosásra bedugnám a mosógépbe...
2014. febr. 20. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!