Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom eltávolítani a...

Hogyan tudom eltávolítani a ruháról a kutyaszőrt?

Figyelt kérdés
próbáltam ruhakefével de semmi haszna nem volt...
2009. dec. 10. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában már sok helyen (Fressnapf-ban is) árulnak olyan hengert, amin ragadós papír van. Végiggörgeted a ruhán és rátapad a szőr. Amikor megtelik a papír, lehúzod a felső réteget és alatta újra ragadni fog.

Rengeteg ilyen régege van. Nekem csak ez szedi le és persze csak addig, amíg haza nem érek, mert akkor jönnek a cicák és minden kezdődik előről...:)

2009. dec. 10. 11:39
 2/10 A kérdező kommentje:
meg tudod esetleg mondani mi a neve a hengernek?
2009. dec. 10. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
DM-ben, Rossmannban is szokott lenni, én csak egyszerűen szösztelenítő hengernek nevezem.
2009. dec. 10. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A DM-ben és a Rossmannban is lehet kapni, de a Dm-es jobb minőségű.

Így néz ki egy pl: [link]

2009. dec. 10. 11:47
 5/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2009. dec. 10. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Első vagyok. A pontos nevét én se tudom, csak azt szoktam mondani, hogy "na, megyek szőrteleníteni", vagy ha van nálunk valaki és szőrös lesz "leszőrtelenítselek?".:D
2009. dec. 10. 12:05
 7/10 A kérdező kommentje:
ez jó :D
2009. dec. 10. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy egy hosszú szőrű kutyus ennyi gonddal jár...most takarítottam ki a kecót és vagy 2 marék szőr gyűlt össze na a ruhámról nem is beszélve :D úgy érzem magam mint akinek bundája nőt :D
2009. dec. 10. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:

hát .. 2 kutyával már én is ott tartok, hogy a ruhát beteszem a mosogépbe és szörösen is szedem ki ... valamelyik reggel a szájfényemen találtam egy szál szört ... ez van, meg kell szokni :D

fésüld naponta, adj neki jó kaját és kitartás a vedlési idöszakhoz :D

2009. dec. 10. 14:12
 10/10 A kérdező kommentje:
ahogy mondod...én is szőrösen veszem ki a gépből a rucit,de kitartok :D
2009. dec. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!