1/12 anonim válasza:
ha van ilyen, akkor szerintem a golden retriever
2/12 anonim válasza:
Golden retriever szerintem :)
Nekem az van. :)
3/12 anonim válasza:
Labrador..nekem az van.. okos tojások
4/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "leg...". Minden kutya ragaszkodó, ha jól bánnak vele.
5/12 sippara válasza:
Melyik a legszebb hangú nép?
Egyedfüggő.
6/12 anonim válasza:
Azok a kutyafajták, amelyek az emberrel való közös munkára lettek kitenyésztve, alapvetően emberközpontúbbak, pl terelőkutyák, apportos vadászkutyák.
Az önálló munkára tenyésztett kutyák kevésbé csüggnek a gazdán, pl terrierek, vagy a falkában vadászó kutyák (lsd beagle).
Pontos sorrendet éppúgy lehetetlenség felállítani, mint a "legokosabb kutya" "legcukibb kutya" "leggyermekszeretőbb kutya" esetében sem.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. febr. 19. 19:50
9/12 Imola Ágnes válasza:
Amelyiket úgy nevelik... akármelyik... mind... a kutya eleve ragaszkodó természetű... ha jól neveled, mind nagyon ragaszkodik... nekem 3 van...2 menhelyi, és 1 roti...és nem tudom őket sem rangsorolni ragaszkodás szempontjából...
10/12 anonim válasza:
Az, amelyikkel megfelelően foglalkoznak, és szeretik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!