Mi szükséges egy kutya nyírásához?
Little Red rohadtul nem sznob. Minimálbérre hogy lehetnék az? Kutyakozmetikus vagyok, aki rendszeresen kap olyan vendéget, ahol a gazdi maga akarta rendbehozni a kutyát. Ha nem is vesszük a nevetséges formát, még akkor is ott van a roncsolt szőr, amit rendbe kell hozni.
Mondom, én se a felesleges pénzem miatt vettem mindenből minőséget.De láttam olyan tanuló munkáját is, aki szerint jó a narancssárga száras otthoni olló is. Hiàba mondta az oktató is neki, h nem lesz jó, csak erőskődött. Azóta is vizsga nélkül kontárkodik.
Én se aranyozott ollót vettem 100ezerért (mert van ám ilyen is), hanem a lényeg az volt, h lehessen vele szépen dolgozni. A szépségiparba édesanyám általi belelátásom pedig megtanította, h ollóból Solingen a minimum.
Tökéletesen igaz amit Little Red mond, mindazok ellenére, hogy nem vagyok szakember.
A kutyám szőrével napi szinten kell foglalkozni, hetente körömvirágos teával tisztogatom a szemét, ha jó idő van és hosszabban van kinnt úgy néz ki mint egy malac -yorkshire terrier és bizony "kutyaként" van tartva - nem hosszú a szőre de nem is kopasz, tehát képzelhetitek, ha nem abajgatnám naponta, hogy nézne ki. Adott lehetne a dolog, hogy ha már ennyit kell vele bíbelődni, akkor megtanulom a vágást, minden egyebet és hurrá milyen jó lesz, spórolok 4 hetenként 4000 Ft-ot....node
A szakember az szakember minden területen, még a kutyanyírásban is!
Alaposan utánajártam hogy hova is hordjam 4 év alatt a 2. fodrászunk akihez járunk. Nem mindegy hogy "lenyírják", vagy fajtafazonja van, nem mindegy, hogy alaposan megkopasztják oszt' jóvan.
Egy yorkshire terrier ne nézzek úgy ki mint egy tengerimalac, tehát jól kinéznék ha valami mekk-elekhez járnánk azzal a jelszóval, hogy ocssó, akkor én is nekiláthatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!