Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek tényleg Bischon...

Szerintetek tényleg Bischon Havanese kiskutya?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek aki válaszol! Szóval,3 hete vettünk egy kiskutyát, akitől vettük azt mondta havanese, de én a neten talált képek alapján nem vagyok benne biztos, túl rövid szerintem a szőre, vagy ti mit gondoltok? (most 10-11 hetes)

:-)

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 17. 11:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%
Az a rossz hírem,hogy ez soha nem látott havaneset.Hülyėre vettek és még meg is köszönöd?Ritka nagy balek vagy.De légy boldog így át verve is.
2014. febr. 17. 20:05
 22/25 A kérdező kommentje:

Imádom a rosszindulatú embereket, pláne ha feltettem egy kérdést, és nem is a kérdésre válaszolnak, hanem elkezdik a mérgüket csak úgy fröcskölni ahova csak lehet.

Lehet hogy én balek vagyok, de belőled meg csak úgy árad rosszindulat, szomorú hogy néhány embert csak ez tesz boldoggá hogy elkezdenek a másik felett ítélkezni, lenézni a másikat, de ha téged ez tesz boldoggá, akkor örülök hogy örömet okozhattam számodra kedves utolsó!! :)

Az hogy hány éves vagyok, és mennyiért vettem a kutyát az én dolgom, lehet hogy ezzel támogattam egy szaporítót, nem vagyok büszke rá, de emiatt nem fogom szegény kutyát okolni, és ha majd egyszer eljön az idő hogy legyen egy másik kutyám, nyilván okosabban fogok kutyaügyben dönteni.

A Normális válaszolóknak köszönöm szépem a hozzászólást!

2014. febr. 18. 07:58
 23/25 anonim válasza:
66%

A szaporítótámogatósososos fröcsögőknek:

Igen a szaporítás csúnya dolog. Ebben mind egyetértünk.

De elsősorban nem az a baj ha valaki balek, hanem az ha valaki szar alak és ebből akar nyerészkedni. Azért , hogy valakinek megfordul a fejében, hogy kutyaszaporításból fog pénzhez jutni és ürüléken tartja a kölyköket, nem az a pancser tehet akinek megtetszik egy kis vakarcs és hazaviszi.

Szerintem a normális reakció az hogy a szaporítót szidjuk, nem azt aki megsajnált egy kiskutyát. Tedd a kezed a szívedre és mondd azt, hogy "Nem hoznám el, inkább verje agyon, vagy lökje ki az út szélére a szaporító aki nem tudja eladni." Szerintem ha így gondolkodsz, te sem vagy jobb nála. Akkor meg neked nem mindegy ki milyen kutyát fogad magához társnak? Ha építő kritikát szeretnél megfogalmazni írj tippeket hogy lehet fülön csípni, feljelenteni azokat akik ilyet (szaporítás) tesznek az állat- és embertársaikkal, esetleg hirdess ellenük szent háborút, bújd a hirdetéseket, leplezd le őket, jelentsd fel őket.

Kennelspricc:

Sajnos három ismerősöm is járt már pórul kennelből vett kutyával (3 különböző kenneltől vásároltak.) Mindhárom kutya csípődysplasias, ebből egy agár, 2 német juhász. De van törzskönyvük és szépek. Juhé!

A 3 kennelből egynek emlékszem csak a nevére, ez a "Tisza-parti szélvész", innen jött az agár.

Tudod mit csinál egy ilyen kennel ha szólsz nekik, hogy selejtet kaptál? Vagy felajánl kárpótlásul egy cserekölyköt és reménykedik, hogy nem megy híre a dolognak, vagy nem reagál a megkereséseidre.

Nem azt mondom, hogy hülyeség kennelből venni kutyát, de ott is átverhetnek.

És, hogy mi köze ennek az eredeti kérdéshez? Semmi.

Kérdező:

Nagyon aranyos és eleven keverék kiskutyának tűnik, remélem sok örömötök lesz egymásban! Szerintem sem fajtatiszta (ahogy más is írta, majd felnőtt korában jobban látszanak rajta a jegyek) de az, hogy fajtatiszta vagy nem, igazából lényegtelen ha egészséges és nektek jó együtt!

2014. febr. 18. 12:54
 24/25 russs válasza:
45%
ez teny es valosag nem havanese, de egy cukorfalat. nagyon szep es sok sikert a nevelesben stb. :) de tenyleg nagyon cuki es meg 1x nem baj ha keverek irto aranyos|!
2014. márc. 5. 16:06
 25/25 Akiteki ***** válasza:
100%

Kedves 23/24

Pont ezt próbáljuk mindig elmagyarázni. Hogy attól mert "kennel", még nem biztos, hogy tenyésztő. Pont az általad említett példa miatt nem kéne egy kalap alá venni mindenkit.

2014. márc. 5. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!