Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan taníthatom meg a...

Hogyan taníthatom meg a kutyám gomba keresére?

Figyelt kérdés
1 éves kan. Hogyan kell tanítani, miket kell vele csinálni?
2014. febr. 17. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
azt sem kérdezte hogy mi kell hozzá:-D azt kérdezte hogy HOGYAN kell. mit nem lehet ezen megérteni?
2014. febr. 18. 08:22
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

ma 08:22

Van még másfajta gomba a föld alatt? Mert föld felett az ember is meglátja a gombát. Kivéve, ha vak.

2014. febr. 18. 10:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a szarvasgombára gondoltam, hanem a kutya is segíthet gombát keresni, ezen kívül van saját erdő területem tele tölgyfával és inkább gombát keresek és megeszem mint vágjam ki a fákat és adjam el fűteni. A törvényt nem kérdeztem, nem fogok napról napra erdőbe szaladgálni és eladni amit találok, hanem 1-2 x havonta és megenni akarom.
2014. febr. 18. 10:20
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor tanitsd meg arra is, melyik a mérges gomba, és melyik az ehető. és ha már ilyen okos vagy, akkor magadtól is ráfogsz jönni.
2014. febr. 18. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

ma 08:22

nem kérdezte mi kell hozzá? pedig jó lenne, ha tudná, mert ha egy ösztönszegény alvós kutyája van, akkor az életében nem fog enni abból a gombából, amit a kutya talál.

2014. febr. 18. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
kedves megsértődött válaszoló! még mindig nem érted. amikor kérdző feltesz egy kérdést akkor arra szeretne választ kapni:) nem tudyuk milyen gombát akar keresni, lehet hogy elírta és bombát akar keresni:) aztán persze kifejtette a bővebben is. az is lehet hogy csak elméleti a kérdés vagy pusztán csak kiváncsi. most ezt általánosságban értem persze, nem konkrétan erre a kérdésre. szerintem a kérdező arra volt kiváncsi hogy hogyan játszon vele vagy mire tanítsa meg, milyen gyakorlatokt végezzenek, milyen gyakran stb. szerintem.
2014. febr. 18. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:
nem vagyok megsértődve, de ha gombát akar kerestetni, akkor evidens mindenki szerint, hogy szarvasgombáról van szó. és leirtam a válaszomban, hogy mi a kerestetés lényege, és mellékeltem egy videot is. most az, hogy valaki felhivta a figyelmét a gombászás hivatalos formájára, véleményem szerint nem olyan nagy bűn. inkább legyen vele tisztában, mint, hogy baj legyen.
2014. febr. 18. 18:06
 18/18 Akiteki ***** válasza:
A szarvasgombának van olyan illata, hogy a föld alatt is kiszagolja a kutya. Ezért szokták kutyával vagy disznóval kerestetni. Más gomba nem illatozik így. Azt simán meg lehet látni, ritkán van a föld alatt.
2014. febr. 18. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!