Mérgeztek már meg vkinek kutyát közületek? Szerintetek van esély rá hogy túléli a kutyusunk?
Az én kutyámat már mérgezték meg habar ö átjárt a szomszédba ha megkötottük akkor valahogy kibujt és elszökött szerintem valamelyik szomszédom mérgezte meg. R.I.P. Vizsla
És jó bulást kívánok kutyusodnak remélem meggyógyul.
Igen, van esélye, de ha minden kijön belőle akkor vissza kellene vinni infúzióra, nehogy kiszáradjon.
A patkányméreg vérzékenységet okoz, az ellenszere K vitamin, de ezt az orvos is tudja. A tej szart se ér.
Januárban pusztult el a kutyánk, kb. egy hét alatt lett vége. Kapott mindenféle injekciót, infúziót, de nem élte túl. Nagy eséllyel megmérgezték, mert az orvos és a vérvétel eredménye szerint májelégtelenségben pusztult el.
Két héttel ezelőtt a macskánk viszont valószínűleg patkánymérget kaphatott, mert annak orrán-száján dőlt a vér, mielőtt végleg eltűnt...
Jól írja az előttem szóló: Patkányméreg nem ilyen.
Nekem a spánielemnek dobtak be valami növényi permetet. Ő nem hányt, hanem iszonyat lázas lett, semmi nem használt. 1 nap alatt vitte el. Nem tudom milyen szer volt, már vagy 20 éve, de érdekes volt, hogy a fülén meg a fején a szőke rész bezöldült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!