Most kezdjük elölről a szobatisztaságot?
Pár napja kiírtam egy kérdést, ez ahhoz kapcsolódik. 6 hónapos múlt, ivartalanított kan. Már szobatiszta volt, illetve alkalmanként (heti egy-kettő) előfordultak balesetek. Ivartalanítás után sem volt gond pár napig, majd először csak hajnali négy körül, viszont immár harmadik napja folyton bepisil itthon. Négyszer visszük sétálni, minden nap ugyanakkor, mindig kint is pisil legalább egyszer, de inkább kétszer, majd hazajövünk, és itthon is. A rekord tegnapelőtt volt, a nap folyamán kb. 10* pisilt (kintivel együtt). Tegnap meg ma már egy fokkal jobb a helyzet, de még mindig vannak balesetek, akkor rendesen fertőtlenítővel feltakarítom, hogy ne hagyjon szagot, de kb. úgy érzem magam, mint a szobatisztaság tanítása közben. Kezdjük elölről a dolgot? Mármint vigyem ki megint két óránként? Vagy majd magától visszaszokik?
Ja, és egyébként tegnap este állt a kuksija és van egy párnája, amit ivartalanítás előtt tologatott, és tegnap este megint csinálta... Ez másfél héttel a műtét után már nem kéne, hogy legyen, ugye???... Össze vagyok zavarodva, de hétvége van, holnapután tudjuk leghamarabb dokihoz vinni...
Most mondd meg h miért lenne, ha nem csak azért, mert Te azt gondolod h Te rosszul éreznéd magad ha bezárnának? A kutya szerinted benn lenne a boxban ha rosszul érezné magát benn? Nem értem az ilyen gondolkodást... ne haragudj...
Az meg csak a te tekintélyedtől és nevelésedtől függ h hogy viseli és hogy éli meg azt h csak akkor tud kijönni amikor Te úgy döntesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!