Kb mennyi vizet kell meginnia egy nap egy kb 2 eves 3,5kg-os kutyusnak?
"Csak az van h a yorkik nagyon erzekenyek a sora."
Ez kb annyira állja meg a helyét, mintha azt mondanád, hogy a barna hajú emberek jobban bírják a csípőset.
"Es nemelyik kutyakajaban tobb van."
Igen, "több", mint kilónként 0,5 gr helyett kilónként 0,8 gr, akkora különbség meg semmiképpen nincs, ami ekkora problémákat okozna egy kutyánál.
"Azert egy orvos velemenyet nem fogom fel valrol venni."
Azért mielőtt rábólintasz egy doki véleményére, illik utánanézni, hogy nem oltári baromság-e, mint esetünkben. Vércukrot érdemes nézetni, mert lehet kezdődő cukorbetegség - de egy jobb doki első blikkre nézetett volna, mert a sok vízivás-sok pisilés bizony erre utal.
A yorkik nagyon érzékenyek a sóra? Már bocs, de ez egy nagy marhaság. A yorkshire ugyanolyan, mint bármely más fajta, semmivel sincs több vízre szüksége.
Én írtam, hogy 7 év alatt sosem néztem mennyit iszik a kutyám, nekem is yorkim van. Hidd el, nem a táp sómennyisége miatt iszik sokat.
Bocsánat, hogy segíteni akartunk. Máskor nem fordul elő.
Ha oltárt akarsz emelni az állatorvosodnak, akkor miért is írogatsz ide?
Az, hogy a legjobb a környéken, csak annyit jelent, hogy a többi rosszabb... talán.
Igen sok orvost végigjártam, mire találtam olyat, akiben tényleg bízom. Az első dokink, nagy nevű klinika, 10 alkalmazottal, csak a torokgyulladást nem ismerte fel 4 hónapon keresztül a kutyámon.
Még a mostani hiperszuper dokink is tévedett tavaly, ezért vittem másikhoz.
De ha nem fogadod el a tanácsokat, akkor ne érdeklődj itt, csináld amit az orvos mond. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!