Mivel lehetne felturbózni a száraz tápot?
Figyelt kérdés
Butcher's szárazat kap,kistestű felnőtt keverék.
Eddig például úgy volt,hogy a szárazból 110g kell,de úgy kapott,hogy 50g táp 6-7 nyers csirkeszív.
Milyen húst tudnék még adni neki? Vagy kapjon rizst például?
köszi a válszokat!
2014. febr. 12. 14:23
2/7 anonim válasza:
Szia!
nekem is kistestu kutyusom van , mi a szaraz taphoz sult vagy fott husit tettunk, esetleg valami parolt zoldseget ,rizst, pici krumplit, de mar volt olyan is ,hogy az ebedre keszitett levesbol egy kicsit tettem a kutyuseba is, nagyon izlett neki!:))
3/7 anonim válasza:
Én farhát mellé adok szárazat, de nekem nem kistestű kutyám van. Szerintem a csirkeszív tökéletes, rizst a száraz mellé nem adnék pluszban, felesleges szénhidrát.
4/7 anonim válasza:
Mi levest is szoktunk mellekeverni.
5/7 Akiteki válasza:
A tápokat nem kell keverni semmivel, mert más az emésztési idejük, egy csomó kaja emésztetlenül fog távozni.
Döntsd el, hogy főzni szeretnél neki vagy tápozol, vagy nyers etetést akarsz.
6/7 anonim válasza:
Vagy tápot adsz, vagy mást. Turbózni meg felesleges, és nem is célszerű. Megfelelő táppal megkap a kutya mindent, amire szüksége van. Ha úgy érzed, nem , akkor térj át más etetésre.
7/7 sippara válasza:
Akitekinek van igaza, VAGY táp, VAGY főtt, VAGY nyers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!