Bullterriernek milyen száraz tápot?
A royal meg teli van gabonával,a bosch elmegy.
Én az allergiás kutyámat etetem azzal,csak attól nem lett baja.Egyébként a BARF-fal többre mész.
most lehet lepontoztok, de sztem ezek az extra tápok se annyira jók ám mint amennyire fel vannak spanolva, olyan mint az ember kajak, van benne áttverés.
én sem veszem meg a legótvarabbat, de sztem egy chappi meg hasonlo kategóriásak már simán etethetők a kutyákkal.
enyémek is azt kapnak, meg kutyakonzervet, kenyeret, tejet már nem adok nekik csak ritkán mert vki ezt javasolta.
a chappi meg hasonlók tele vannak minden sza.rral...ízfokozó,színezék és mesterséges adalékanyag.
A szerinted drágább tápok,ezeket kikerülik és valódi húst raknak bele,csőr,bőr,toll meg ilyenek helyett,amit húsként tüntet fel a chappi...
Egyébként a kenyér a maradék és a tej,egyáltalán nem kutyának való.Éppen nem fog belehalni,de baromira nem egészséges.
Mintha te 0-24 gyorsétteremben ennél..és ne csodálkozz,hogy 45 évesen meghalsz.
Szia
Mındenkeppen kapjon a tap melle hust ıs csırket elsökörben,kesöbb vörös husokat belsösegeket ıs nem kell megıjedned eleınte valtozık a szeklete majd de az ıs be fog allnı. csak csırke csöves csontot combcsontot ne mast ehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!