Mit tegyek ezzel a nővel? Már nem bírom idegekkel. (
tenyésztés)
Figyelt kérdés
Egy olyan fajta kutyám van amelyből csak 3 szuka van az országban. Ő az egyik tulajdonosa. Lehord mindennek és azt beszéli csóró vagyok, mert nem viszem annyi kiállításra a kutyámat mint ő. Mit képzelek én, minek vettem ilyen fajtát, hogy az udvarban mocskolódjon csak, hogy ezek minőségi kutyák, nem nekem való és ne foglalkozzak ezzel a fajtával. Nagyon idegesít már és nem bírom tovább idegekkel.
Mit csesznél el? Klubtagnak lenni jogod van. A kutyád minősítését nem a klub adja, hanem bírók. A klub szolgáltatásait jogodban áll használni. Ha fedeztetni akarsz, te fogod a kant kiválasztani, nem a klub.
Az általad leírtak csak személyes piszkálódás.
2014. febr. 12. 13:53
12/21 Akiteki válasza:
Naugye! Ismerem a fajtáját. :)
Szokj hozzá, a kutyás világban ez így működik. Amíg van egy örök második kutyád, mindenki nagyon kedves. Ahogy a kutyád nyerni kezd, minden vagy, csak fehér ember nem. Azoknál jön ez be csalhatatlanul, akik nem a fajtát szeretik, csak a serlegeket.
2014. febr. 12. 13:55
13/21 A kérdező kommentje:
Aha értem akkor köszönöm. Igen valóban ő a serlegeket jobban szereti, van viszont egy aki a hibáim ellenére mindig utat mutat pedig rengeteget veszt ellenem mégis segít és tanácsokat ad legyen az a nevelés vagy bármi baj is legyen. Ő tényleg szereti a kutyáját és nem csak az abból származó pénzt. Viszont megismertem rengeteg olyat aki külföldi, a fajta klubb elnöke mégis a pénzre megy, a kutyáját fedezteti fűvel fával és még én vagyok a hülye ha bármit is kérdezek tőle. Kutya egy világban élünk.
2014. febr. 12. 13:58
14/21 anonim válasza:
Ne allj vele szoba.
2014. febr. 12. 14:02
15/21 anonim válasza:
Milyen fajta a kutya?
Valószínű azért csesztet,mert sokkal jobb kutyád van nála. Erre egy jó mód van,legyél rá büszke. :-)
2014. febr. 12. 14:16
16/21 anonim válasza:
Engem is nagyon èrdekel milyen fajta lehet. Csak tippelni tudok. Mellesleg ne foglalkozz vele. Az ilyen ember semmit nem ér. (A fajtát várom privatban)
2014. febr. 12. 14:42
17/21 anonim válasza:
ma 13:58
Miért lenne egy kutyás más, mint a többi ember? Kutyát nem csak az tenyészt, aki a fajta szerelmese. Sehol nincs leírva, hogy tenyészteni csak kifogástalan jellemmel bíró embereknek lehet.
2014. febr. 12. 15:00
18/21 anonim válasza:
a fajta engem is érdekelne! És szerintem ezt nem kell nagy dobra verni, amíg nem akadályoz téged és a kutyád semmiben szerintem nem érdemes vele foglalkozni, az ilyen a szegény ember h másokkal foglalkozik és ilyenekre van ideje, de persze ha már odáig fajulna a dolog, hogy esetleg a te kutyádnak (amit nem hiszek mert állatszerető semmilyen esetben sem tesz ilyent ha irigyli sem ha az övé mondjuk nem olyan telt kicsit vékonykább ilyenek!)
2014. febr. 12. 16:14
19/21 anonim válasza:
(előző vagyok véletlenül küldtem már el..) ha odáig fajulna mindenképp jelentsd! lehet hogy te még kevésbé értesz ezekhez a kutyákhoz, de ehhez nem az a megoldás h elmond mindennek hanem egy építő jellegű kritika amivel tud neked segíteni mit hogyan kell esetleg a szőrével stb! de igen sok ilyen ember van akiket szinte csak a kupa és nem a kutya érdekel!
2014. febr. 12. 16:19
20/21 anonim válasza:
Két dolgot tehetsz : te is bunkó leszel vele vagy nem foglalkozol vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!