A kutyám csak húst eszik. Próbáltam már tésztát, riszt stb. de mindent otthagy. Hogy szoktathatnám rá más fajta kajára is?
Csirkeallergia lehet. Másfajta húst adj neki.
Alapvetően kicsi az esélye, hogy egy ragadozó állat mindenféle húsra allergiás legyen.
Még annyi, hogy a hús nélküli tészta, rizs egyébként sem megfelelő táplálék egy kutyának.
De egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Elé teszed a kaját, és ha nem eszi, elveszed. Másnap etetési időben ismét elé teszed, nem eszi, elveszed. Egészen addig, míg meg nem eszi. Természetesen nap közben nem nasiztatjuk.
A gyulladásról csak állatorvos fog tudni nyilatkozni, én nem. Neki kell kivizsgálnia, hogy mire lehet allergiás. De az, hogy mit eszik csak rajtad múlik. Azt kapja, amit adsz neki és pont. Tésztát ne, mert semmi szüksége nincs rá a kutyának.
Adsz neki tápot vagy barfoztatod, bármit. 10 percre elé teszed. Ha megette megette, ha nem nem, elveszed 10 perc után. Legközelebb holnap ugyanakkor kap kaját, ugyanazt. Megeszi, megeszi, nem nem, de 10 percnél tovább ne hagyd előtte. Nem baj az se, ha nem eszik 3 napig, ne adj neki SEMMI mást, se nasit, se jutifalatot, se semmit. Hidd el, a negyedik nap éhes lesz és megeszi azt, amit elé teszel.
HA vegyesbe kap hús mellett tésztát rizst, szerintem az a jó. Nehogymár csak hús. Drága is. Az én macskám, imádja a zsömle belet és a főtt sárgarépát is (hús mellett) :)
Tudóóóóm ez kutya, nyugi annál is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!