Miket jelentenek ezek a rövidítések?
BISS, JBISS,BGCH, AZCH, CGCH, GECH, MDCH, MKCH, RSMCH, SKJCH, MDJCH, BGJCH, MJCH, CRJCH
Milyen Champion címek ezek?
Ill. ezek milyen versenyek/kiállítások?
Eurosighthound
Bundessieger
Köszönöm!
BISS - Best In Show Special (Fajtakiállítás legszebb kutyája)
JBISS - Junior Best In Show Speciál (Fajtakiállítás legszebb fiatal kutyája)
BGCH - Bolgár Champion
AZCH - Nem biztos, de talán Azerbajdzsán champion
CGCH - Fogalmam sincs milyen országot takar a CG, de ott is champion
Ugyanez a helyzet a GR, MD, MK, RSM országokkal.
SKJCH- Szlovák Junior Champion. Meg a MD, M országokban is junior champion. Ezen kívül még Bulgáriában és Horvátországban is fiatal champion.
Az Eurosighthound minden évben más európai országban megrendezett speciál kiállítás agaraknak. Tavaly nálunk volt, igén Svédországban lesz.
Bundessieger Németország legnagyobb kiállítása.
Akkor ezek maradtak: CGCH, CRJCH, MJCH, MDJCH, MKCH, MDCH, MCH
Ha valaki tudja, köszi!
CGCH, CRJCH, MJCH, MDJCH, MKCH, MDCH, MCH
A CRJCH-ra írtam, hogy horvát junior champion.
Az a baj, hogy ezeket a kis államokat mindenki másképp rövidíti. Milyen kuty ez, akit ennyi helyre elhordtak?
De nem is kell: Minden évben rendeznek a bolgár tengerparton egy kiállítást, ahol egy hét alatt 10-12 ország championját lehet megszerezni. Minden nap 2 kiállítás, mindegyiket más ország rendezésének titulálják.
Csupa ilyen volt szovjet tagállam, sosem fogom megtudni, melyik mi. De ha akarod, megkérdezem.
Nicsak, te is whippetes vagy?
Én reményeim szerint leszek, de valahogy nem tudok dönteni a PetrezselyemProjekt és a Sophie's Pearl között... bár az utóbbi honlapja nem nagyon frissül, szerintem hétvégén felhívom a tenyésztőt. :) Nagyon szimpatikus.
Huh, nem tudtam, hogy ilyen is van. Ma is okosabb lettem. :)
Nem fontos, köszönöm, hiszek neked. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!