A szomszédok nem hagynak élni a 3 masztiffom miatt. Ha szép szó nem hat, jöhetek bosszúval?
Vettem egy lakást én a 2/3 emeleten.Nem volt semmi gond,amíg felújítottam aztán odaköltözötek a kutyáim is.
Tibeti - Nápolyi - Angol masztiffok 1-3-2 évesek.
Neveltek,nem ugatósak,nagyon tiszták és iszonyat sportosak.Folyamatosan megyünk kirándulunk csavargunk.Nagyon kis izmosak,de ez a tibetin nem látszik ugye.
A lakók,ahogy meglátták fellázadtak,hogy félnek rettegnek büdösek?! koszosak?! nagyok -.- félelmetesek vérszomjasak neveletlenek és nem házba valók és nekem nem lehet kutyám és balba megmérgezik és nem használhatom a liftet mert jajj kutyatappancsos volt egyszer (nem ám azért fizetek közös költséget,hogy takarítsák IS a házat) na értitek.
Amúgy ha tényleg sárosan jövünk be,soha nem megyünk lifttel és rendszerint felmosom a folyosót utánuk.
Felettünk és alattunk is van kutyás,az nem baj.Pedig a földszinti folyamatosan ugat =/
Sőt mivel nagyjából zártak a folyósok kint vannak a kutyák a fenti a 3.-on a földszinti meg a "kiskertben".
Terrorizálnak a lakók,folyamatosan szidnak,valaki odahugyozott a lakásunk bejárata elé ...
Ti hogy viselkednétek?Engedjem ki a folyósora üldögélni őket én is?Nem fogadnak el senkitől kaját és semmit nem esznek meg soha sehol.
akkor meg nem kell aggódni.
Nem vígasztal nyilván, de ennél keményebb lelki terrort sokan átélnek, ennél kényesebb élethelyzetben.
Ezek szerint egy rakás sültbolond él a szomszédodban, ne foglalkozz velük. Felettük állsz minden tekintetben. Vannak emberek, akik kb azon élnek, hogy a másik gyenge pontjait keresik, és azt próbálják kikezdeni. Inkább próbálj meg nevetni rajtuk.
Valahogy így:
:D
Gratula a kutyákhoz !! ;)
A szomszédokkal ne foglalkozz,az ilyenek csak piszkálódni tudnak.-.-
ömm, lehet, h gyerekes ötletnek tűnik, de azért leírom, hátha pár szomszédot magad mellé tudnál állítani:
én írnék egy levelet, betenném borítékba, és bedobnám a szomszédok postaládájába, amiben leírnám, hogy miért szükségtelen félniük a kutyáimtól, eloszlatnám a tévhiteket és talán még azt is beleírnám, hogy szívesen látok bárkit egy kávéra, ha jobban meg akarja ismerni a kutyákat. Leirnám kb mindazt a kutyáimról, amiket ide leírtál.
Lehet, hogy megalázkodónak tűnik elsőre, de sztem nem az, tök pozitív üzenete van az egésznek. Szeretsz itt lakni, szereted a lakásod, szereted a kutyáid és szeretnéd, ha a szomszédok nem lehetetlenítenék el a helyzetet a hozzáállásukkal.
vagy megadnék a levélben egy időpontot, amikor szeretettel vársz mindenkit a lakásodba egy kis ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!