A szomszédok nem hagynak élni a 3 masztiffom miatt. Ha szép szó nem hat, jöhetek bosszúval?
Vettem egy lakást én a 2/3 emeleten.Nem volt semmi gond,amíg felújítottam aztán odaköltözötek a kutyáim is.
Tibeti - Nápolyi - Angol masztiffok 1-3-2 évesek.
Neveltek,nem ugatósak,nagyon tiszták és iszonyat sportosak.Folyamatosan megyünk kirándulunk csavargunk.Nagyon kis izmosak,de ez a tibetin nem látszik ugye.
A lakók,ahogy meglátták fellázadtak,hogy félnek rettegnek büdösek?! koszosak?! nagyok -.- félelmetesek vérszomjasak neveletlenek és nem házba valók és nekem nem lehet kutyám és balba megmérgezik és nem használhatom a liftet mert jajj kutyatappancsos volt egyszer (nem ám azért fizetek közös költséget,hogy takarítsák IS a házat) na értitek.
Amúgy ha tényleg sárosan jövünk be,soha nem megyünk lifttel és rendszerint felmosom a folyosót utánuk.
Felettünk és alattunk is van kutyás,az nem baj.Pedig a földszinti folyamatosan ugat =/
Sőt mivel nagyjából zártak a folyósok kint vannak a kutyák a fenti a 3.-on a földszinti meg a "kiskertben".
Terrorizálnak a lakók,folyamatosan szidnak,valaki odahugyozott a lakásunk bejárata elé ...
Ti hogy viselkednétek?Engedjem ki a folyósora üldögélni őket én is?Nem fogadnak el senkitől kaját és semmit nem esznek meg soha sehol.
Azta, mekkora bunko lakokozossegbe csoppentel!
Ha tudod, hogy neked van igazad, ne hagyd annyiban.
Bosszuallasban nem vagyok jo, ugyhogy nem tudok ajanlani bosszumodszert, de tartsd magad a sajat igazadhoz.
130 négyzetméteres lakásba kölztöztem én és a három kutyám és folyamatosan zaklatnak hogy állatkínzásért feljelentenek! :D:D
Ami a vicc már kétszer kijött két különböző állatmentő/védő szervezet lakossági bejelentés alapján.Körbenéztek ittak egy kávét és megjegyezték,hogy nálam ők is lennének kutyák :)
De nem állnak le. :(
szerintem inkább költözz el!
a tukó emberből mindig több van és úgyse lehet legyőzni őket sajnos.
viszont gratulálok a kutyákhoz :)
Hát... én ilyenkor, megkérném egy ismerősömet,aki kellően ijesztő külsővel bír: kigyúrt, morcos arc, és jól oda tud dörrenteni bárkinek (ha van ilyen) :D hogy jöjjön át, és vele, valamint a kuyákkal elidőznék a folyósón egy darabig.
Aztán meglátnám, ha az említett illetők meglátnak, és gyors más irányba mennek, akkor kb tudják hol a helyük. :D ha pedig beszólnak, akkor csak helyre kell őket tenni.
Amúgy, ahol én laktam, amstaffot tartott egy illető, őt tolerálták. Aztán jött hozzá valaki egy másik ilyen kutyával, őt kikötötték a folyósón kb 10 percre.
Tök nyugodt kutya volt, csak el kellett menni mellette kb... valami öregasszony persze kiverte a hisztit hogy vigye innen ezt a dögöt, mert fél tőle.
Azok a srácok telibe kiröhögték kb, aztán tojtak a fejére. Ez elég hatásos volt.
Nézd,tudom én,hogy milyen egy jól nevelt kutya :)
"Bizonyítékként" tudom felhozni,hogy 3 igen alfa beütésű fajtájú kutyám van.Mind a három tiszta omega KUTYÁKKAL és SAJÁT NEMŰKKEL IS!!!Szóval nekem nem kell aggódnom,hogy fiú -lány kutya jön szembe,nem kell aggódnom,hogy megtépi egy yorksi vagy pitbull mert nem harapnak vissza,nagyon magas a tűrésképességük nagyon stabilak.Tibetivel folyamatosan fotózkodnak,simogatják,cseszegetik...elég ritka jelenség.
Nem ugatnak soha,nem balhéznak,láb mellett jönnek megállnak visszahívhatóak póráz nélkül is merek velük menni (csak a méretükre vagyok tekintettel és ezért mindig megkötöm,hogy senki ne féljen).
Az én megjelenésem elegáns,minden kollégám és barátom szerint is.A kutyáim tényleg tiszták,imádom őket,de gyűlőlőm a szőrt és a szagukat is.Ezért nagyon kényesen odafigyelek.Fésült a tibeti meg folyamatosan zuhanyzik ha sáros a többit is rendben tartom :)
A szomszédok egymást uszítják azzal,hogy majd valakit meg fognak enni!Valamiért szinte elhiszik,hogy meg fognak támadni/harapni valakit mert ezek VAD és HARCI kutyák.
Lelki terrorral folyamatosan rám szólnak hogy SZÁJKOSÁR meg minden :(
Még annyit,hogy mivel én 52 kiló vagyok a tekintélyemet a 75-83 kg között szóró kutyák között csakis a helyes neveléssel és rengeteg foglalkozással tudtam kivívni :)
Gondolj bele abba,hogy mennyire meg vannak "fogva" ha nem fogadnak el kaját CSAK tőlem és egy barátomtól (aki vigyázz rájuk,ha én esetleg elutazom) de ennyi.Ha éheztettem 2 napig őket és hússal/finomsággal kínálgatták őket ismerősök/ismeretlenek meg voltak elszórva "véletlen kaják" és azokat sem szedték föl,mert tudják,hogy csak én vagy ő tőle vehetik el.
Akkor is vissza tudtam hívni az Angolt,amikor egy 9 hónapos pitbull az oldalába kapaszkodva lógott rajta véresre harapva,de voltak ott gyerekek meg ott volt a másik két kutyám és sok ember,szóval a vérfürdőt és a TELJESEN JOGOS visszatámadást simán le tudtam szavakkal állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!