Van egy akita inunk, most nagyon elkezdett hullani a szőre. Normális ez a vedlés ilyen korán?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 14:30
1/4 anonim válasza:
Lehet normális is, meg nem is.
Én hasraütésszerűen normálisnak mondnám, mert pl. elég kilépned az ajtón és tapasztalhatod, hogy az egy héttel ezelőtti mínuszokhoz képest milyen meleg van. A tél későn jött, rövid ideig tartott. Szerintem normális, fésüld sokat és ha romlik a szőrminőség vagy nagyon rendellenesen megritkul, nézesd meg.
Egyébként a kutyák képesek ijesztő mennyiségű szőrt ledobni, nálunk vedlésnél 2x telik meg a kuka, pedig "csak" német juhászkutyáról beszélünk.
2/4 Akiteki válasza:
Megzavarodtak a kutyák ebben a rövid télben. Mindenki vedlik meg idő előtt tüzel. Két állatorvos is mondta, hogy összevissza tüzelnek a kutyák ettől az időtől. Én meg látom a vedlést.
3/4 anonim válasza:
Szerintem normális, az enyém is vedlik már enyhén. A meleg miatt lehet. A virágaim is mind kinyíltak....
4/4 anonim válasza:
Nekünk is elkezdett vedleni a goldink, szerintem az idő miatt van, megzavarja a szervezetüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!