Gyönyörűek, de nem venném meg szaporítótól. :(
Ők addig szaporítanak, amíg van rá kereslet. A hirdetésbe bármit írhat (tk-s, jó vérvonal stb...). :(
Ha élőben is előáll ezekkel és tényleg úgy akarja eladni nektek, mint egy rendes tenyésztő (szerződést írtok, garanciát vállal, megmutatja a szülők szűréseit, házhoz mehetsz a kutyáért nem egy parkolóban veszed át stb...) akkor talán megvenném. De erre az esély kb. 0.000001%.
Apródról, expressről stb... nem veszünk kutyát 95% szaporítós kutyus.
Az abonyi valszeg csak az oltás árát akarja visszaszerezni, amennyiben valóban oltva vannak.. de azért alaposan körbe kérdeznék nála, hogy mi hogy is van..
A püspökladányos képen lévő kutya lábával krvára nem stimmel vele valami. Plusz nekem igen csak úgy tűnik hogy annak a kutyának az egyik szülője még csak nem is doberman.
Hátulról kezdem.
3. Az árából is látszik, hogy valószínűleg a családnak van két dobermannja és mivel nem figyeltek rájuk, becsúsztak a kiskutyák és most próbálják őket eladni, meg egy kis hasznot szerezni belőlük, ha már eddig tartották őket.
2. Nekem ő nagyon nem tetszik. Szerintem iszonyat ronda. Ami szerepel a hirdetésben név, hogy ki az apja, na ő szép kutya. Valószínűleg nem állnak rokonságban. Ezt abból is gondolom, hogy rákerestem és úgy látom ez a kutya a saját kennelénél él, ami meg Szlovéniában van. Ha mégis vele fedeztettek volna, akkor drágább lenne a kutya...szerintem.
1. Itt legalább a kutyák szépek. De hiába, mert már fura az, hogy a szülőknél fel van sorolva három anya, meg három apa. Általában a normális tenyésztők nem fedeztetik egyszerre az összes kutyájukat, szóval ezek szerintem nagyüzembe nyomják. De aztán lehet itt is csak random beírtak neveket, és közük sincs a kutyákhoz.
Az első szép,de valóban furcsák azok a lábak.
A második konkrétan nem látni a fejét?!Nem kéne.
A harmadik az valami iszonyat csúnya "dobermann"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!