Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek normálisak az...

Firestorm kérdése:

Szerintetek normálisak az ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Teljesen felháborodtam pár nem normális idiótán egy facebook csoportban.Lényegtelen mi a neve,de azt hittem normális gondolkodású emberek vannak ott.Konkrétan egy rezes gyerek elő állt azzal,hogy miért van elítélve a farok-fül vágás és az ivartalanítás miért nincsen,holott azzal többet elveszünk a kutyából,mint farok-fül vágásnál.

Erre megírtam a véleményemet és itt szó szót követett,míg kiderült,hogy az illető szaporító.Itt előjött a tk meg minden.Mondta a gyerek,hogy hát a 2 kutyájának a szülei tk-sak,csak neki nem kellett az a papír darab,mert minek?Végül ki lettem zárva a csoportból,mert enyhén kikeltem magamból,hogy undorító dolog a szaporítás és így is tele vannak a menhelyek,de én voltam a sz.r szemét,okoskodó,tenyésztő párti idi.ta.A legtöbben az olyan fogalmakkal nem voltak tisztában mi az a fajtiszta meg fajtatiszta és,hogy egy tk-s kutyának csak papírjai vannak semmivel sem többek,mint egy szaporítós...Szerintetek jogos volt az idegességem?Illetve ti hogy reagáltatok volna ilyenre,ha ennyi szaporító pártival álltok szemben?

2014. febr. 8. 17:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hat halljatok a legszebb ez a forma tipikusan penisznovelonem hasznalja a kutyat.Boritokep konkretan a staff elotte o meg kabbe jelet mutat...Akkor masik kepen szoges fojto a kutya megfeszulve porazon...
2014. febr. 8. 20:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Zolilla szerinted nem puffogok meg most is?:) Szivem szerint az ilyenek elkottetnem akik a kutyak eletevel szorakoznak es meg buszkek is ra.

Utolso elkuldened a csoportod nevet privatban?Jo lenne ertelmes emerek kozott lenni egy csoportban.

2014. febr. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!