Miért ilyen előítéletesek az emberek?!
Majd hozzászoksz. Nekem canariom van és vágott a füle. A 10 év alatt eleinte zavart hogy lepitbulozzák meg harcikutyázzák. Amikor azt kérdezik, hogy ez harci kutya? Én csak annyit mondok, sosem volt háborúban.... ( szakirodalom szerint a harci kutyáknak fontos feladatuk volt a fronton ) ám ezt sokan nem értik. Majd jön a következő kérdés. Jajj szegény kutya le lett vágva a füle? És néz rám mint mint egy véres rongyra...... Arra is simán válaszok. Igen,mert sérült volt, vágni kellett.
De ezek már nem zavarnak. :-)
ahogy az egyik válaszoló írta, neveld ellenpéldának.
Nekem tök más típusú kutyám van, egy husky.
Róla is vannak szép sztereotípiák, mint hogy szökős, nevelhetetlen, taníthatatlan, engedetlen, macska és más kisállat gyilkos.
Én nagyon szépen megneveltem az enyémet, hihetetlenül sok trükköt tud, engedelmes, és mindenki el van képedve, hogy de hát ez husky, nem kéne ilyeneket tudnia...ki érti ezt...ilyenek az emberek. Sőt, ennél már csak azt szeretem jobban, amikor azt mondják, hogy keverék, mert egy husky nem ilyen.
Az ilyeneket le kell tojni, neveld tudatosan a kutyádat, legyen egy remek kutya, akivel öröm együtt élni.
A sok hülye meg gondoljon, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!