Lehet valami baja a kutyámnak? Többi lennt
Figyelt kérdés
van egy 10honapos amstaffom és ma adtak neki csontot az itthoniak,csirke csontot.farhát,meg melle meg ilyeneket.Lehet töle valami baja?honnan tudom ha baja lett töle?2014. febr. 7. 20:17
1/6 anonim válasza:
Farhát, mell, nyak mehet neki, amit nem javasolnék az a csöves csontok, mint pl comb. Ami szilánkosan törik.
Ha gondot okozott volna, akkor a kutya már rosszul lenne, esetleg vérezne. Szerintem néha rágicsálhat ilyet.
2/6 anonim válasza:
Főzve ne, de nyersen mehet BÁRMILYEN szárnyas csont.
3/6 A kérdező kommentje:
délután 1ora körül ette.ha baja lenne töle akkor már megtörtént volna vagy csak késöbb?
2014. febr. 7. 21:09
4/6 anonim válasza:
Miért kell ennyire parázni farhát, meg egyéb csirke csonttól? Max annyi baja lesz, ha kényes a bele és sokat kapott, nem tud majd könnyen kakálni.
5/6 anonim válasza:
mehet neki az én kutyám 10 hetes kora óta így eszik és nyersen:)Próbáld ki a nyers etetést:)
6/6 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy csirkecsontot ne adj neki főve. Mindenki nyavajog így, meg úgy, hogy márpedig a kutyája évek óta azt eszi, de láttam már kutyát, amelyiknek kiszurta a beleit a szilánkosra tört csont.. (természtesen belepusztult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!