Skót terrier vagy amtaff esetleg westie?
Figyelt kérdés
meilyket válasszam? kiállítási kutyát szeretnék! kennel nevet vagy oldal címet is kérhetek?:)
nagyon jól nevelném és sétálnánk is meg játék meg minden ami kell :DDD
2009. dec. 7. 17:26
1/10 A kérdező kommentje:
amstaff* bocsi:$
2009. dec. 7. 17:27
2/10 anonim válasza:
Első kutyának ne amstaffot válassz... A westie tömegcikk lett. Marad a skót terrier.
3/10 anonim válasza:
Amstaff a legjobb.Bár kiállitásra a westie-t ajánlom mert többen vannak kiállitáson,de én amstaffot vennék.(föleg ha télleg jól tudod nevelni,te tetted fel a másik ilyen kérdést is?Mert ha igen akkor ajánlom ha amstaffnál maradsz hogy sokkal szigorubban kell nevelni egy westie-nél)Én skót terriert azért nem választanék mert iszonyu sokat kell a szőrével foglalkozni és nagyon drága kutya én nem tudnám megfizetni,persze ha te igen akkor őt is ajánlani tudom mert jófej kutyusok,volt a kutyasulinkba egy és nagyon imádtam azt a kutyát:)persze csak az enyim után:D Nekem a Westie-k is tetszenek de belőllűk nagyon sokan vannak,én biztos hogy valami nem túl divatos kutyát választanék,mert sokszor még a tenyésztőnél is vannak allergiás kutyák.Én amstaffra szavazok:)
4/10 anonim válasza:
Az, hogy jól nevelnéd, sétálnál is vele, meg minden, ami kell, nem elég. Kertes házba szeretnéd vagy lakásba? Mennyit foglalkoznál vele naponta? Volt már előtte kutyád? Eleinte ilyen kérdésekre kéne válaszolnod.
5/10 A kérdező kommentje:
Lakásba tartanám de van kertünk és ott tud pisilni, kakilni. iskolába 8.00-14.00 óráig vagyok és utána csak vele foglalkoznék. De lenne 1-2 óra amikor leckét írok! Volt/van kutyám. Ellátását tudom biztosítani. Kozmetikust ismerek.
2009. dec. 7. 20:30
6/10 anonim válasza:
Ne staffordshire terriert.Egy iskolád gyereket még egy olyan kutya nem vesz komolyan,inkább westiemskót terrier.
7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha nagyon fiatal akkor tényleg nem ajánlott az amstaff.
8/10 A kérdező kommentje:
14
2009. dec. 8. 17:47
9/10 anonim válasza:
Akkor inkább ne válaszd ezt a fajtát, nem vagy elég érett hozzá. Ez a fajta a mindennapokon is határozott fellépést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!