Pénteken kezdett vérezgetni a kutyám, kérdésem mikor vigyem fedztetni?
Minek fedeztetni,mikor komoly tenyésztők nem tudják eladni a minőségi kölyköket még olcsón sem?
Most ne gyere azzal,hogy minden kölyöknek van már gazdája,mert ez nem igaz.Mindig visszalép valamelyikreménybeli gazdajelölt.Mit csinálsz a nyakadon maradó kicsikkel?
off
azért olyat még nem láttam, hogy jó kennelekből ne lehessen eladni a kutyát és most jegyeztem egyre elő, kb augusztusban lesz a fedezés.
Szerintem nem ez volt a kérdés...
A 14. napon vidd. Tehát 2 hét múlva pénteken. Aztán rá egy napra még 1x.
kedves 15.26. Azért ne vágd át a kérdezőt.
Én sem akarom, hogy szaporítson, de azért ne mondjunk butaságot.
Sok fajtaklub honlapján szerepel,hogy lehetőleg ne hozzanak le most almot a tenyésztők,mert nem biztos,hogy jó gazdát tudnak mindnek találni.Csak akkor fedeztessenek,ha előjegyzés van a kölykökre.
Egyébként az illető kétszeres aranykoszorús mestertenyésztő.Az adott fajtából egész almok kerülnek a fajtamentőkhöz.Tenyésztőnk beszélgetett vasárnap a kiállításon a fajtamentőkkel,és nagyon el volt keseredve.
Mivel ezt meg is mondtam neki előre,így lehet,hogy nem is mondunk hülyeséget mi,állatvédők.
Az emberek egy része anyagi ok,más része időhiány miatt(nagyon sokan 2-3 munkahelyen melóznak,hogy meg tudjanak élni)nem vesz magához kutyát.
Ha szaporító lennék, akkor valószínűleg már lett volna korábban is szaporulat, mivel két szuka kutyám van, az egyik már hét éves, a másik hat.
Pusztán arról van szó, hogy mivel nem vagyok tenyésztő, de van két - a szakemberek által is szépnek mondott kutyám - , egyik ükkapja pedig többszörös világgyőztes, CAC, CACIB meg ilyesmi, szeretnék egy olyan kan kutyát amelyiknek az én kutyám az anyja.
A szaporulatra pedig ( a többi kölyökre )lesznek jó gazdák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!