Mitől lehet ez, vajon belehalhat?
Házilag nyilván betudsz neki kötni infúziót,meg ilyen olyan injekciókkal rendelkezel.Vért is nyilván tudsz tőle venni és bevizsgálni.
Erre nincs házi módszer!!
Azt mondom,hogy megy a hasa csak, akkor rizs diéta és nem kell orvos.
De azért az már elég komoly tünet,ha egy kutya vért pisil,le van fogyva,remeg és alig áll a lábán.
Minden épp eszű ember orvoshoz fordul!
Ha te lefogysz,alig bírsz fel kelni az ágyból és vért pisilsz akkor is házilag próbálkoznál? mert nincsen pénzed gyógyszerre vagy mi?
Aki meg akarja oldani a problémákat az meg is oldja bárhogy is van.Aki nem akarja igazán az meg jön a kifogássokkal.
"nem mindenkinek van lehetősége és módja arra , hogy állatorvoshoz vigye a kutyáját"
Én megértem és tudom, milyen, mikor nagyon nehéz az anyagi helyzet és nem bántásból mondom, de aki nem tudja az alapvető ellátást biztosítani neki, az ne tartson állatot!
Nem játékról van szó, hanem élőlényről.
Nem, ezt sehogy nem lehet otthon megoldani.
Sajnos közeli tapasztalatom szerint vannak olyan emberi egyedek akik mindig találnak mindenre kifogást, még akkor is ha ember/élőlény élet forog kockán. Többnyire ők szoktak dohányzni, illetve költséges önpusztító tevékenységet is folytatni.....
Akármilyen csóringer vagy hagynád a családtagod vegetálni, mert nincs rávaló?
Ha elpusztul a kutyád soha ne vegyél magadhoz több állatot, mert ilyen önző embernek, aki a saját nyomorán nyavajog szigorúan tilos!!!
"nem mindenkinek van lehetősége és módja arra , hogy állatorvoshoz vigye a kutyáját"
Ha a gyereked pisilne vért, akkor persze meg tudnád oldani. Na a kutyád éppen ugyanannyira szenved, és ugyanúgy érzi a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!