Mitől lehet ez, vajon belehalhat?
Nyilván beteg
Gyorsan vidd orvoshoz
Akkor is vidd el orvoshoz
Legalább megmondja, mi baja a kutyának
Legfeljebb mondod az orvosnak, hogy (sajnos) nem tudod kifizetni a gyógyszer árát és akkor vagy ingyen ad valamit vagy elpusztul szegény
Vidd el orvoshoz, útközben vedd fel a kapcsolatot egy menhellyel, vagy állatvédőkkel, hogy lemondanál a kutyáról, mert jobbat érdemel nálad.
Egyébként ez bizony büntetendő, egészen konkrétan állatkínzás.
Akkor kérj meg valakit, hogy lője le, hogy ne szenvedjen! Nyilván gond van a veséjével. Azt te házilag nem fogod tudni kigyógyítani.
Minek a kutya, ha nem tellik orvosra? Amikor az embere magához vesz egy állatot akkor felelőséget vállal érte és felfogja, hogy az állat költségekkel jár és bizony ők is lehetnekbetegek!!!
RÉSZLET FIZETÉSRŐL HALLOTTÁL MÁR?
Házilag? húúúú te ezt inkább nem akartam volna olvasni.
Ilyen komoly problémánál mint a vér pisilés,meg alig áll a lábán házilag? -.-
Kölcsön kérni rokonoktól,barátoktól sem szégyen.
Mi ne tud meg hányszor voltunk dokinál úgy hogy 100 ft nem volt nálunk,de megbeszéltük,hogy amint tudjuk hozzuk,telefon számot hagytunk meg és ahogy lett pénzünk bevittük.
Érdekes eddig mindig ellátták a kutyáinkat sose volt gond ebből!
Elviszed és megmondod,hogy most nincs nálad pénz ahogy lesz hozod hagysz meg telefon számot és kész.
Az orvos meg nem fogja azt mondani,hogy ja nincs pénzed akkor nem látom el a kutyádat.
Vidd el nagyon gyorsan orvos ha nem akarod,hogy elpusztuljon!!!
Tényleg vidd be menhelyre
Ott hátha van orvos aki meg tudja nézni v. gyógyszert adni neki
Érdekes,én havi 29 ezer forintból megoldom,hogy el tudjam vinni orvoshoz a beteg kutyámat.Inkább nem zabálok vagy kérek valakitől,de nem hagyom szenvedni.Havi 2 ezer körül fizetek biztosítást a két kutyára,ha orvosi költség van,a biztosító 30 napon belül visszafizeti.Amíg ez nem volt,előfordult,hogy eladtam könyvet vagy bármit,de elvittem a kutyát.Szóval nem kell arra hivatkozni,hogy nincs pénzed.
Ha felrakod a facebook állatvédős csoportjaiba,hogy itt és itt lakom,ilyen helyzetben vagyok,ez van a kutyával,biztos hogy valamelyik szervezet segíteni fog.
Tényleg nem szabadna kutyát tartanod.Ilyen mértékű elhanyagolás már állatkínzás bűncselekménye a törvény szerint.Nem két nap alatt került ilyen állapotba,lett volna időd intézkedni.
Miből gondoltad,hogy itt valaki távdiagnózist ad és otthoni kezelési javaslatot?Több eszed is lehetne ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!