Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy alakítsam ki a lakásban...

Hogy alakítsam ki a lakásban a kutyus pisilős, kakilós helyét?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kiskutyát, és az érdekelne, hogy mi lenne a legideálisabb hely amit kitudok alakítani neki, a piszkos dolgainak az intézésére. Még nagyon kicsi és nem igazán jelzi, ha ki kell menni

2014. febr. 5. 12:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Én már azt hittem, hogy baj, hogy nem jelez, és pisil este összevissza. Most már akkor tanácsotokra éjszakai ki viszem :)

2014. febr. 5. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A kutyának nem jó, ha kialakítasz egy pisilős helyet. Ez csak a gazdának könnyedség, mert sokan lusták kivinni a kutyát. Arról megfeledkeznek, hogy nem egy macskáról van szó, akinek alomra kell járnia. Tehát a pelenkát felejtsd el. :)

Amint írták: 2 óránként kivinni, ha sikerült kint a pisi-kaki hatalmas nagy dicséret, odabent,ha véletlen becsúszik, akkor nem szabad megszidni.

2014. febr. 5. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, de nekem határozottan tiltotta az orvos, hogy kivigyem, meg nincs meg a teljes skála a védettségből.

Veszetséget könnyű összeszedni, viszont gyógyítani nem lehet.

De emelett 1000 más baja is lehet egy kiskutyának, akinek nincs kialakult immunrendszere.

Nem vagyok lusta gazdi, éppen ezért alakítottuk neki pisilős helyet.

Mondjuk én 100 ezerért vettem a kutyát.

2014. febr. 5. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előtted lévő vagyok. Én is 100 ezerért vettem, mondjuk. 3. oltása után kivihettem, azt mondta az orvos, hogy más állat ürülékének közelébe ne engedjem. Drága kutya ide vagy oda, nem bánnék felelőtlenül egy menhelyi kutyussal sem. Úgyhogy ez esetben, hogy "mondjuk én 100 ezerért vettem" és ezért szoktatom pelenkára nem mérvadó :)
2014. febr. 5. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából,mire rászoktatod a pelenkára,szonatisztává tudod nevelni.A pelus nem jelenti azt,hogy automatikusan arra megy rá.Jobb résen lenni,evés,alvás után azonnal kivinni,illetve az etetések közötti időnen egy alkalommal kivinni.Ha van egy viszonylag pontos menetrend,hamar felveszi a ritmust a kutyus.
2014. febr. 5. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen csak 3 oltás nem egy hét. Te is tudod.

Nyilván én se bánnék egy menhelyi kutyussal akárhogy. De sokan felelőtlenek a kutyatartók. Főleg azért, mert olcsó, vagy ingyé' volt a kutya.

Nekem 2 nap alatt odaszokott a pelenkára.

És miután először levittem utána talán 3-4 szer pisilt a pelenkára. Aztán 2 hónap múlva volt egy baleset. És ennyi. Annyira szeret lent lenni, hogy és lent pisilni.

Teszem hozzá én előtte átnyálaztam minden kutya fórumot, és a csaj, akitől vettem ő is ezt mondta, hogy ez a legjobb dolog.

Szabályok vannak az együtt élésben, ezt neki is meg kell tanulni.

2014. febr. 5. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vidd sétálni, és szoktasd rá a szobatisztaságra!
2014. febr. 5. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!