Lehet, hogy ennyitől tényleg elfárad?
Tacskó és steffordshire(?) bullterrier keverék kutyám van,11kg, kb. 2 éves. Nagyjából ennyit sétálok vele, nem mértem pontosan:
-reggel 7-kor 15 perc séta
-délután 13-14 körül 30-40 perces séta
-este 18-kor 15 perces
-22-kor is 15 perces séta
Napközben labdázok vele, játszunk. És vacsora előtt már bukik a feje, meg ülve szinte elalszik, utolsó séta után meg szinte bezuhan az ágyba.
Nem rég került hozzám, szóval lehet még edzetlen, de ez létezik, hogy ennyitől elfárad? Elég nyugodt napközben.
Nyáron szeretnék vele naaaaagy sétákra menni, de mintha kicsit puding lenne a lelkem XD
nekem 2 van, 1ik ha rajta mulna egesznap a lakasban lenne, szobam elott alszik, eccakt is vegig hal isten.
a masik orokmozgo, meg haton fekudve is fut a labaival :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Menhelyes kutyus, így még rá kell éreznie a szobatisztaságra, azért is viszem ilyen gyakran, bár a 3. itthon töltött nap már szépen végezte lenn az összes dolgát, de nem tudom bírja-e hosszabb ideig tartogatni :)
És kicsit ment is hasa, bár már jobb, ezért is mentünk többször.
Úgy igyekszik, nagyon ügyes :D
Nem tudom mióta van veled, de menhelyes kutyát már az lefáraszthatja eleinte, hogy nem a 4 rácsot látja.
Én egy menhelyről hozott kamasz husky keveréket ismerek, első napokban 15-20 perc után lógott a nyelve. Aztán hozzászokott, hozzáerősödött az új élethez. Szóval fogtok Ti még nagyokat sétálni:)
de jo h orokbefogadtal!!:)))
en is szeretnem lai kepen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!