Vemhes lehet ennyitől? SOS
A kutyám 21. napban van a tüzelésben, ez a vége már.
Ma viszont rá ugrott egy kan, akivel kb 20-30 másodpercig 'összeragadtak' majd a kutyám elszakította magát tőle. Utána pár másodperc múlva a kannak neki állt csöpögni a nemi szerve. Most ennyitől vemhes lehet a kutyám??
Légyszi kíméljetek meg az ivartalanítsd és szaporítós dumáktól...
Kiállítási a kutyám, 29 hónapos, még nem volt fedeztetve.A rohadt kan gazdájával meg még számolok, hogy nem tudta megfogni... na mindegy nem ez a lényeg.
Vagy vigyem holnap orvoshoz és kapjon utána gyógyszert? mi a legjobb, légyszi segítsetek, kétségbe vagyok esve... :'''(((
Elvileg a tüzelés végén jár már a kutyád. Az általad leírt idő nem elég az összeragadásra.
Ha feleslegesen kap gyógyszert, tökéletesen bezavarjátok a kutya nemi szerveinek működését. Ez nem igazán jó dolog, ha tervezed alom lehozását vele.
De az állatorvosoddal beszéld meg az egész szitut.
Jövő tavaszra tervezem neki az első almot...
Nem tudom mi tévő legyek.... :'((( eddig úgy vigyáztam rá, félek...
a kan nem is rakta be neki olyan jól, ha ő elszakadt tőle...
UH még nem mutatja,és csak azután tud a doki is tenni ellene,ha már egyértelmű a vemhesség. :S
Kb 3-4 hét mire egyértelmi UH-on.
20-30 mp az összeragadás, de milyen összeragadás az, ha el tudott válni a szuka?? nagyon béna volt a kan akkor. utána pár másodperc és csöpögött a cucc.
nem fogom megvárni a 3-4- hetet, nekem nem kell keverék, meg feleslegesen nem elletem le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!