Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes lehet ennyitől? SOS

Vemhes lehet ennyitől? SOS

Figyelt kérdés

A kutyám 21. napban van a tüzelésben, ez a vége már.

Ma viszont rá ugrott egy kan, akivel kb 20-30 másodpercig 'összeragadtak' majd a kutyám elszakította magát tőle. Utána pár másodperc múlva a kannak neki állt csöpögni a nemi szerve. Most ennyitől vemhes lehet a kutyám??

Légyszi kíméljetek meg az ivartalanítsd és szaporítós dumáktól...

Kiállítási a kutyám, 29 hónapos, még nem volt fedeztetve.A rohadt kan gazdájával meg még számolok, hogy nem tudta megfogni... na mindegy nem ez a lényeg.

Vagy vigyem holnap orvoshoz és kapjon utána gyógyszert? mi a legjobb, légyszi segítsetek, kétségbe vagyok esve... :'''(((

#tüzelés ellés
2012. aug. 20. 21:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál, azt mondta várjuk meg ultrahangot, és akkor kiderül. És inkább szülje meg, mint beadjunk neki valamilyen gyógyszert..

Meg nem is biztos, hogy ennyi idő alatt sikerült befedeznie a kutyámat, mert utána csorgott ki belőle a cucc, szóval így nem biztos, hogy sikerült.. én ebben bízok.

Sem szülésnek, sem a gyógyszernek nem akarom kitenni a kutyámat.

Hallottam az Alizin gyógyszerről, biztonságos? ki mit tud erről?

2012. aug. 21. 15:04
 22/25 anonim ***** válasza:
én adattam már be, mondom nekem egyszer 24. nap vette fel, és vemhesült is. félidősen kapta, és a vetélést észre sem vettük. A kutya közérzete is jó volt. utána rendesen időre tüzelt ismét, nekünk nem volt gond.
2012. aug. 21. 15:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az alizin pont erre van kitalálva... drága az igaz de a régi szerekkel ellentétben nagyon ritka a komplikáció vagy a későbbi gyulladás, én ilyen esetben inkább beadatnám mint várnék az Uh ra mert 30. naptól már inkább csúnya vetélést csinál ami azért megterhelőbb a szukának. Ha bizonytalan vagy akkor beszélj Szász Ferenc doktorral ebben tényleg ő a legjobb
2012. aug. 21. 17:53
 24/25 anonim ***** válasza:
AZ, hoyg kevés ideig voltak együtt semmit nem jelent. Nekem az egyik kantól volt olyan alom, hogy össze sem tudtak ragadni mert nagyon szűk volt a szuka a kanomé meg hatalmas a fajtához képest és még is lett5 kölyök. Kifolyni mindig kifolyik egy része.
2012. aug. 21. 23:19
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm asok segítséget, nem maradt vemhes!! :))))
2012. szept. 16. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!