Melyik jobb rottweiler doberman szibériai husky vagy golden retriver?
Figyelt kérdés
szeretnék válsztani de nem megy doberman szép. a roti keményebb (nagyobb) testű. golden barátságos. szibériai az végülis nem tom mér jó.de van egy macskánk is és szerintem mindegyikkel meg lehet szoktatni2014. febr. 4. 19:29
11/31 anonim válasza:
Nem fajtafüggő, hogy melyik fog neked szótfogadni!
12/31 Akiteki válasza:
Ha ez is kérdés, hogy mennyit eszik, akkor plüsskutyát. Huskyt ne!!!!
13/31 A kérdező kommentje:
hogy engem szeret nyalogat.de a betörönek meg egyböl neki ront mivel hogy sokan mondják hogy a dober a legvadabb, meg persze a macskát is szerese
2014. febr. 4. 19:44
14/31 A kérdező kommentje:
Ok husky nincs
2014. febr. 4. 19:46
15/31 anonim válasza:
10-es, feltételezem, hogy a kérdező rájött a szavaimból, hogy a Rottie ajánlásom inkább arra irányul, hogy kerülje a fajtát.
16/31 anonim válasza:
10-es vagyok. Sajnos nem lehet tudni :/ De reméljük.
17/31 anonim válasza:
Neked kutya nem való!
1,kutya fajtát az alapján választunk,amilyen célra vennénk pl sportolni,kiállítás,hobbi stb
2, olyan fajtát választunk amelyiknek ki tudjuk elégíteni az igényeit
3,kicsit olvasgass még,mert ha azt mondod melyik fogad szót neked akkor elvagy tévedve.Ezért NEKED kell tenned!! NEVELNI kell, egy kutya sem fog magától szót fogadni neked!
Te totál kezdő vagy és tudatlan így én az első 3 fajtát élből kizárnám!!
Olvasgass nagyon nagyon sokat a kutyákról,nevelésükről,fajtákról!!
És nem menőzésből veszünk kutyát!!Az ilyen kutyák vannak a tv-be és altassák őket el, mert rá támadt a saját gazdájára,családra stb!
18/31 A kérdező kommentje:
ok de én sem akarok egy tők vad kutyát csak amiben megbizhatok hogy engem a családomat meg akin látja hogy nem rossz szándékkal közelit a házhoz, neki rontson.de egy félelmetes kutyát szeretnék akitől félnek az emberek de tudják hogy a kerités mogött marad. és csak a ház környékét ovja az életével ha kell
2014. febr. 4. 19:51
19/31 A kérdező kommentje:
épp azért kérdezem mert kezdő vagyok!de amúgy kösz
2014. febr. 4. 19:53
20/31 anonim válasza:
Dobermann, Rottweiler abszolút nem ajánlott kezdőknek. Szerintem, azzal jobban jársz, ha kamerákat szerelsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!