Mennyi idős (hány hetes/hónapos) korban lehet ülni/feküdni/maradni/stb. tanítani a kutyát?
Köszönöm a választ!
És mi számít gyors illetve lassú folyamatnak? Szóval egy lassabban tanuló kutyának mennyi idő megtanulni pl. ülni?
A helyben maradást NEM szabad 8 hetes korban már tanítani,azt majd olyan 5 hónapos kortól leghamarabb. A többit lehet már 8 hetes kortól, de csak játékosan, nem kiképzésszerűen.
Az ivartalanítás nem befolyásolja.
Úristen akkor én elb.sztam....nekem már 3 hónaposan tudott helyben maradni, sőt tovább megyek 2 hónaposan tudta h a kajájához csak engedéllyel mehet - vagyis ott is helybenmaradt amikor még nem mondtam h mehet.... most 1 éves.... úristen, milyen következménye lesz ennek?????
Ne nevettesd már ki magad - mi a fészkes franckarika indokolja szerinted h nem lehet 8 hetesen helybenmaradást tanítani csak 5 hónaposan???? Mégis mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!