Mit tehetek anyuval? Milyen kutyát válasszak? SOS segítség!
Semmit nem tehetsz anyukáddal! Bármilyen begyepesedett vagy hülye hozzáállás is, ő dönti el, hogy hány és milyen kutya van a háztartásotokban.
Nem vagyok híve annak, hogy a gyerek neve kuss legyen, de azért ilyen kérdésekben, mikor a családnak már van kutyája, azért ne vegye már a gyerek a kezébe az irányítást, hogy majd ő még ilyen meg ilyen kutyát hoz, mert sportolni akar vele. Sportolj azzal, ami van.
Majd ha elköltözöl, saját háztartásod lesz, akkor azt és annyit tartasz, amit csak akarsz.
Az a baj hogy a mi kutyáinkkal anya nem engedi hogy sportoljak mert tönkremegy a szőrük...Az a baj,hogy fél éve spórolok mindent megvettem és most mondja le...
Értem én hogy még gyerek vagyok de megvárnám a nyarat hogy több időm legyen
Nem akarom megbántani a szüleidet, de az utolsó válaszolónak teljesen igaza van.... De ha sikerül egy olyan kutyust választani aki hamar beilleszkedik a családba és jól viselkedik akkor hamar megszeretik a szüleid is :)
Egyébként hány éves vagy?
Hány kutyátok van?
Nem akarlak megbántani, de anyukád begyöpösödött, és valójában nem szereti a kutyákat. Úgy tűnik számára csak a fajtatiszta a valódi kutya, pedig néha egy keverék, ami már sok borzalmat átélt, több szeretetet ad egyetlen simogatásért cserébe mint egy fajtatiszta. Teljesen le vagyok döbbenve azon, hogy kutyások képesek így viselkedni. A sporttól nem megy tönkre a kutya szőre, ezt mondd meg anyukádnak nyugodtan.
Milyen fajtatiszta kutyáitok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!