Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pesti oldalon melyek a legkuty...

Pesti oldalon melyek a legkutyabarátabb kerületek? Vagy az agglomerációban melyik város?

Figyelt kérdés

Értem a kutyabarátot az alatt, hogy pl. normális kutyafuttatók vannak, nincsenek falkába verődve kóbor kutyák....

Ahol most vagyunk eleinte tök jó volt, de a közelünkbe egyre több gázos alak költözött, emellett a sétaútvonalakon nagyon sok a rozoga kerítés és mivel amolyan "félvidék", kevesen sétáltatják a kutyákat. Volt már néhány gázos szituáció, amikor a hörgő-morgó kiugrott a kerítésen...Az én kutyám meg kicsit ideggyenge, jómagam meg félek az ismeretlen, nagyobb kutyáktól.

Nameg a biciklisek nem a bicikliúton mennek, hanem a járdán, de még a csengőt sem használják, aztán csodálkoznak a kutyák hirtelen reakcióján és még ők osztják az észt. Ebből még nem volt semmi probléma, leszámítva, hogy egyszer akkorát ugrott, hogy úgy megrántotta a pórázt, hogy sebészetre kellett menni, mert kiugrott a csuklóm.

Nemsokára költöznünk kell, csak azt nem tudom, hova menjünk.

2014. febr. 3. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a XI. kerület nagyon jó kutyás környék szerintem, vannak parkok, futtatók, sokan sétáltatják a kutyájukat mert vannak a közelben panelházak, de mi is kertesben lakunk pl., és a belváros is nagyon közel van!
2014. febr. 3. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi Újpesten, Káposztásmegyeren lakunk. Nagyon ajánlom. Egyrészt az önkormányzat is nagyon kutyabarát, pl. ha utána olvasol az akcióiknak, sok mindent megtudhatsz.

1 kilóméteres körzetünkben van egy park, egy szuper, új futtatóval, és még 3 futi. A Farkas-erdő, szemben egy hatalmas placc, ami napos időben tele van kutyákkal. Volt karácsonykor egy vásár, ott egy Újpest sátor, ahol ha leadtál egy kérdőívet, hogy chippes a kutyád, neve, kora stb. Kapsz egy kakizacsi tartót. Voltak olyan kérdések, hogy hova kéne még futtató, meg kutya ürülék kuka. Én beírtam a címet, hogy ide jó lenne egy, mert sokan azért nem szedik össze, mert nincs kedvük cipelni. Rá 2 napra kaptunk egyet. Nem tudom, hogy pont ezért, vagy másért, de nagyon örülök neki.

Egyszóval "Káp" tökéletes kutyaparadicsom. Az emberek jófejek, minden közel van (bolt, gyógyszertár, Auchan, Fressnapf stb). Öt állatorvosi rendelő van a közelben. A Rex Állatsziget is itt van mellettünk. Én imádok itt lakni. Sokak szerint messze van, de ez meg nézőpont kérdése. Laktam már sokfelé, de ez a legjobb hely.

2014. febr. 3. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt mondják, Újlipótváros is elég kutyabarát. A Margit híd pesti lábánál pedig készül egy szuper új futi (ha nincs máris kész, nem tudom).
2014. febr. 3. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a XIII. árpádhídi részén lakom, ott is egész élhető Több futtató is van sétatávolságon belül plusz a Duna parton is lehet kutyázni mert arra nem nagyon járnak sétálók. Sajnos azonban lakótelepen belül csak pórázon és messze elkerülve a kistestűeket, mert azok közül kevesen vannak szocializálva. De a IV. kerület híresen kutyabarát. Én ha tehetném oda mennék. Ahogy írták Farkaserdő, Szilas patak közelébe.
2014. febr. 3. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Kispesti ltp! Nem szokták a jó helyek közé sorolni de én is és a kutyám is imádjuk, jófejek a kutyások és bóklászni is lehet. Egy "felfedező" kutyának lehet, hogy unalmas, hiszen nincs erdő vagy nagyobb park a közelben, de az én átlagosan kiváncsi, átlagosan pörgős kutyum nagyon jól érzi magát. Nincsenek kötekedő nénikék, vagy önsétáltató nagydarab kutyák, toleráns mindenki.
2014. febr. 3. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is a XIII.ker-ben lakom, patakparton, zöld övezetben. A dunapart egy két köpés, a marina part is közel van.

A környék rendezett, rengeteg zöld felülettel.

Két nagyobb futi van, (az egyikben agility játékokkal)sok kutyás és bizony nagy százalékban tisztességes emberek, jól nevelet kutyákkal, a futtatók rendben vannak tartva, ha valami kutyás probléma akad meg lehet beszélni, jól működik a hírlánc is, ami nagyon sokszor jól jön bárkinek.

Nincs "lenézés, kinézés", életkorban is, kutyafajtákban is bő a választék:) Ki-ki megtalálja a maga sétapartnerét.

Nagyon szeretek itt élni - többek közöt ezért is - mivel 9 éve lakom itt de csak jó 3 éve vagyos kutyás.

2014. febr. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!