Mi a véleményetek a Boston Terrier-ről?
Személyes viselkedés, társaságban, kutyák közt, otthon, idegenhelyen, gyerekekkel.
Esetleg milyen egészségügyi gondjaik lehetnek?
Köszönöm a válaszokat!
Mi az,hogy személyes viselkedés?:D
Úgy viselkedik társaságban,ahogyan megtanítod rá,kutyákkal is úgy viselkedik,ahogy neveled otthon és idegen helyeken is,sőt,a gyerekekhez is a gazda szoktatja.
Láttam már idegbeteg bostont,aki megharapta a kislányt és nem lehetett bírni vele és láttam már olyat is,aki egy tündér volt minden környezetben.
MINDEN a gazdán múlik.
Ha jól van nevelve,akkor gyerekbarát,szereti a kutyákat,és normálisan viselkedik.
Ha nincs jól nevelve,akkor félhet a gyerekektől,ezért támadhat,a kutyákkal is lehet baja és normálisan se tud viselkedni sehol.
És teljesen mindegy milyen fajta kutyáról beszélünk.Amelyik kutyának ki vannak elégítve az igényei és a gazda képes megnevelni,abból jó kutya lesz.Lehet ez boston terrier,pitbull,vagy yorki is akár.
Mozgás,fegyelem,szeretet...a helyes sorrend.
Én a kérdésre válaszoltam,az ilyen idétlen kérdéseken tudnék sírva fakadni néha.
A bostonokban lévő "közös pont",ahogyan fogalmaztál,megtalálható minden kutyafajták jellemzésével kapcsolatos oldalon.Az egy átlag jellemzés,nem nagy feladat beírni a google-ba,ha már a gyakorit megtaláltad.
Akiknek meg van bostonja,az úgyis a sajátjáról fog mesélni,ami meg már egy egyednek a habitusa és annak az egy kutyának a "személyisége".
Az összes többi kérdésedre a válaszom tökéletes,mindegyik kutyának olyan a viselkedése a fent említett szituációkban,ahogy a kedves gazda megtanította neki.
Elkeseredek az ilyen emberektől,de nagyon :(
(Kár,hogy a kérdést nem lehet pontozni,mennyire sötét...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!