Vettem egy mini csivavat 6 honapos . Most 50dkg os a kutya. Es szeretnem tudni meddig eleg neki egy 2kg os tap? Mert eleg draga fajtat eszik.
Megnézed a napi adagját. Aztán a 2 kilót elosztod a napi adaggal. Megkapod, hány napra elég a táp. Aztán kiszámolod, megéri-e etetni azt a rettentő súlyú kutyát.
Még ajánlatos havonta bizonyos összeget elrakni , mert az orvos még drágább, mint a táp. És , sajnos , előfordul, hogy még a mini csívavák is betegek lesznek. Megnézed az oltási könyvét is. ha megvan az első veszettségije, az oltástól számított 6 hónapon belül ismét el kell vinned beoltatni. Ez is többe fog kerülni, mint a 2 kg-os táp ára.
Ladyt amikor elhoztam a tenysztőtől 11 hetesen volt kb mennyi. Most február 6.án lesz 4 hónapos és 1017g. Ő kb 2-2,5 kiló lesz, ha megnő. Ja, és CSIVAVA.
A csivavád nem mini, hanem csoffadt és beteg, gyaníthatóan. Valószínűleg nincs fél éves, ha most írod, hogy vettem egy csivavát.
Egyébként ezek nem vagdalózások a részünkről. Olyan hogy MINI csivava NEM létezik. Nincs ilyen al fajtája a csivavának. Csivava van és pont. Egy méretben. Ha egy hozzáértő tenyésztőt kérdezel ő is elfogja mondani. Ilyen nem létezik. Akit úgy adnak el, hogy "mini" az beteg, azért apró.
F.a.s.s.z.o.p.ó lehetek, attól még igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!