Pitbullos gazdik! Meséljetek nekem a kutyusotokról, milyen a természetük? Meg lehet bízni bennük?
Figyelt kérdés
A párom szeretne egy pit külyköt. Nagyon sok pitbull támadásról hallani és ezért bennem van a félsz. Nyugtassatok meg h ez neveléstől függ. :) A másik kérdésem pedig h mennyire tűr meg más kutyákat maga mellett? Én majd szeretnék egy shar-peit, megbarártokzik vele vagy vetélytársnak tekinti majd?2009. dec. 5. 22:11
11/15 anonim válasza:
Emberekkel.gyerekekkel.nagyon.barátságosak,alapból.Kutyákkal...Hát.attól.függ.hogyan.és.mennyire.lett.szocializálva.az.adott.egyed.Ha.rendszeresen.jársz.majd.vele.más.kutyák.közé.és.egyértelműen.az.értésére.adod.hogy.az.agresszív.magatartás.nem.megtűrt.dolog.akkor.kenyérre.lehet.majd.kenni.Minden.a.gazditól.függ.Nagyon.fogékony.fajta.de.nem.tűrik.hogy.más.kutya"kekeckedjen".velük.Ha.rájuk.mordul.vagy.dominánsan.viselkedik.egy.másik.eb,azonnal.lépnek,az.a.gazdin.múlik.hogy.hogyan.Ha.kretén.a.gazdi,mint.az.egyik.előző.válaszoló.akkor.a.másik.kutyának.nem.sok.esélye.marad.Ha.meg.van.nevelve.akkor.sosem.történik.baj.Az.én.pitem.is.kismillió.azonos.nemű.kutyával"összeverekedett"már.de.sosem.harapott.meg.egy.kutyát.sem,csak.szimpla.dominanciaharc,a.földre.löki.a.másikat.és.kész.Ettől.függetlenül.javaslom.hogy.a.shar-pei.ellenkező.nemű.legyen.így.könnyebb.dolgod.lesz.(persze.csak.ha.ivartalaníttatod.egyiküket).A.kiválasztásnál.pedig.mindenképpen.tekintsd.meg.a.szülőket.és.járj.után.az.hogy.milyen.természetűek,vagy.győződj.meg.róla.magad.
12/15 anonim válasza:
OFF
Utólag.is.elnézést.a.furcsa.írásmódért.elromlott.néhány.billentyűm.:)
13/15 A kérdező kommentje:
A szülöket ismerjük mindkettő a család barátaié. Rájuk még nem volt panasz. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kezdek megnyugodni :D
2009. dec. 6. 19:24
14/15 anonim válasza:
de hogy lehet jó tenyésztőtől venni, amikor nem is lehet tenyészteni?
15/15 anonim válasza:
Külföldről lehet ha valaki nagyon akar. Bár én örülök neki hogy nem tenyésztik nálunk ezt a fajtát mert szépen elkorcsosítanák, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!