A yorki kutyusom k.b. 9O dkg...es tarkójától a farkáig 2Ocm,nagyon aggódok mert még ilyen pici yorkit nem láttam.Lehet az az oka,hogy 3-4hónaposan sokat betegekedett szegénykém?
Nagyon szép, édes kis kutyid van. Ha egészséges, ne bánd,hogy ilyen pici. Arról meg, hogy mit eszik, arról egyedül TE döntesz. Neked kell lenned a falkevezérnek, ezért Te döntöd el, hogy ő mit eszik és mikor. Ha te táppal akarod etetni, mert az a legjobb, akkor azt fogja enni. Az enyémek is nagyon válogatósak voltak, mostmeg már csak a szárazat eszik. Hidd el, neki is jobb, mert a yorkik hajlamosak a fogkövesedésre, és a száraztáp ezt megakadályozza. Állatorvos is ezt ajánlja. sok örömet hozzá.
2009. dec. 6. 14:20
13/26 anonim válasza:
nekem picit soványnak túnik. Ha ott nem ehet kapni béress cseppet ahol vagy, akkor valami más immunerősítő szert adj neki!
2009. dec. 6. 14:22
14/26 A kérdező kommentje:
...köszönöm szépen... :)
2009. dec. 6. 15:45
15/26 anonim válasza:
szia. probáld meg a RC Startert nagyon jot tesz, és erősiti a csontokat. Mindig kilóg a nyelve a kiskutyának, nincs harapásproblémája? egyébként nagyon aranyos:)
2009. dec. 8. 08:59
16/26 anonim válasza:
Juj tényleg nagyon pici. :) Enyém kan és 3 hónaposan volt 90dkg. Most 7 hónapos és 1,3 kg. Kb 1 hónapja nem nő, de lehet fog még erősödni. Amúgy nem vékony a kutyád, enyém is ilyesmi testben van és a doki azt mondta pont jó. Egyébként meg inkább legyen vékonyabb a kutya mint kövér, mert az nem tesz jót neki, jó nem azt mondom, hogy lógjanak ki a bordái, de én úgy tudom akkor van jó testben ha nem látszanak ki a bordái de ha végig simogatod a hátát akkor lehet érezni a gerincét meg a bordáit.
2009. dec. 8. 14:54
17/26 A kérdező kommentje:
...nem lóg ki mindig a nyelvecskéje csak épp nagy játékban volt mikor a fotó készult...újság papírt tépett szét:)
2009. dec. 8. 16:28
18/26 anonim válasza:
Vicces lehetett ahogy ez a picurka kutyus egy nagy újságpapirral harcol..:D
2009. dec. 8. 19:50
19/26 anonim válasza:
Deee cukii :) Amúgy szerintem nem vékony,csak annak tűnik nyírás miatt:)
2009. dec. 8. 20:28
20/26 anonim válasza:
"Ha te táppal akarod etetni, mert az a legjobb, akkor azt fogja enni."
A táp mióta jobb,mint a házilag gondosan összeválogatott menü? Nehogy már a friss csirkehúst felváltsa valami sz@r tápra..
Kedves kérdező! Valószínűleg a betegség miatt nőtt lassabban, most fogja behozni a lemaradást, nagyon figyelj oda a megfelelő étkezésre. Ne adj neki művitamint, úgy sem ér semmit. Inkább adj neki heti 1X-2X egy kis májat, tartalmazza a legtöbb vitamint. Az ásványi anyag szükségletéről pedig leginkább csonttal tudsz gondoskodni (ne csirkecsont legen). Néha adj neki egy kis rizst is, segíti az emésztést. És főtt répát, vagy almát, utóbbit nyersen is szeretik a kutyák. A halolajtól pedig szép lesz a bundája:) És sorolhatnám még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!