Valoszinu egy kis lufit nyelt le a 4,5 honapos yorkim. Mit tehetek?
Akkor van baj, ha a kutyus nem kakil. Ha már jött ki belőle valami, akkor az már jó dolog. Annyit tehetsz, hogy joghurtot-tejfölt adsz neki, az meghajtja. Ha holnap sem kakil, de erőlködik, akkor orvos, mert akkor valószínű szorulása van.
Ha kijön valahol, akkor az már jó dolog. Én mondjuk amikor lenyelte, meghánytattam volna, de mostmár mindegy. Megpróbálhatod, hogy egy kis sós vizet itatsz vele, attól kihányja elvileg ami a gyomrába van, de nem biztos, hogy még ott van, szóval inkább ne. Most hajtsd meg, ha kakil, akkor az jó dolog. Ha nem kakil - orvos.
A lufit nem fogja tudni megemészteni,és akár komolyabb baja is lehet,Én a helyedben már rég elvitte volna az állatorvoshoz,és elmondtam volna neki,hogy lufit nyelt.A doki tudni fogja,hogy mit kellene tenni..Lehet,hogy ad neki valami hashajtót,és ennyi az egész,de az is lehet,hogy a dokinak kell eltávolítania a kutyából..
Miért nem vittek eddig dokihoz??
Koszonom az eddigi valaszokat!
Ha holnapig nem lenne szeklet mindenkepp elvisszuk orvoshoz. Most kapott egy kis tejfolt... hatha az meghajtja.
Igazan, nem is biztos, h lenyelte.. nem tudunk visszaemlekezni, h 3lufi volt e vagy csak 2, ahogy megtalaltuk...
Remelem nem lesz semmi baja.. nagyon sajnaluk :(
a hangulata jo, rohangal, jatszik :)
Olvastunk hasonlo esetrol, ahol az allatorevos azt mondta, h a lufi nem kene, h gondot okozzon, es, h valoszinu a kutya kikailja.. remelem igaza lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!