Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak hogy 10 hetes...

Mit csináljak hogy 10 hetes Yorkshire terrier kisfiú kutyusom a pelenkára pisiljen?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lenne ha valaki ezt megírná nekem.

Köszönöm és kellemes ünnepeket.

2009. dec. 5. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is yorki fiaim vannak. :) Hát nem egyszerü... Figyelned kell sokat. Ha nem a pelenkára pisil, akkor meg kell szidni, hogy : Fújj, rossz kutya! (de soha nem szabad belenyomni az orrát, vagy megverni!) Az erőteljes szavak elegendőek neki. Ezután a pisit felitatod a padlóról, agy parkettáról a pelenkával, és legközelebb ott fogja érezni a szagát, tehát valószínüleg oda fog pisilni. Ha mégsem, akkor pisi után gyorsan felkapni (leszidás után) és a pelenkára tenni, hogy IDE, IDE KELL. Ha legközelebb a pelusra megy, nagyon megdicsérni, esetleg jutalomfalatot adni neki. Nekem ez bevált, azóta sehova máshova nem pisil. :) Sok sikert
2009. dec. 5. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tudsz feltenni esetleg képet a kutyusodról? Az enyém is majdnem ilyenkorú. 13 hetes. :) Olyan kíváncsi avgyok rá. :)
2009. dec. 5. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Vidd sétálni!!! Ez egy kutya nem macska. Szüksége van sétára!!! Majd szépen elvégzi a dolgát az utcán, és akkor neked sem kell takarítani és a kutya sem bolondul meg.
2009. dec. 5. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

hu, de okos volt az elöttem szóló.... addig még nincs meg az összes oltás nem lehet levinni...

szerintem is pejöhet ez a pisibe mártod egy kicsit a pelenkát trükk...

2009. dec. 5. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Sétát javasolom. Ha nagyon kicsi még akkor csak a ház elé szaladj le vele. Nem lesz semmi baja. És legalább megszokja hogy a házon kívül végezze a dolgát.
2009. dec. 6. 07:11
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Akkor is kell mozognia ha nincs meg az összes oltása... Szóval: SÉTÁLTASD! Nem macska, hogy bent végezze a dolgát.
2009. dec. 6. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
fogjátok már fel, hogy egy 10 hetes kutyával még nem lehet sétálni... ráadásul egész nap pisil:) sok okos! figyeld meg hova pisil szivesen, egy kicsit mártsd bele a pelust, és oda rakd, ahova a dolgát végzi, picit pisisen, hogy érezze a szagot.. majd ha megkapja az oltásokat, sétáltathatod eleget:))
2009. dec. 6. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne magyarázd már meg a megmagyarázhatatlant. Egy kiskutyának is ugyan úgy szüksége van mozgásra, friss levegőre. Ha valaki nem tudja vagy nem meri neki ezt biztosítani az ne vegyen kutyát. Ha nincs meg az oltása akkor tessék olyan helyre vinni ahol nem szoktak más kutyát sétáltatni. Érdekes én meg tudtam oldani anno.. Csak ma favorit befutó a lustaság és az oltáshiszti... A nélkül szerintetek nincs élet??
2009. dec. 7. 09:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Az van hogy oda pisil de kakilni meg mellékakil :/
2009. dec. 8. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudom, mar 5 eves a kerdes, de azert válaszolok :D

A kommentelőkkel közlöm, hogy 10 hetesen is siman meglehet az összes oltása

Nálunk a kutyaoviban volt egy 10 hetes kutyus, minden kötelező oltása megvolt!

Es kérdező ha később nem tervezed, hogy pl fel napra vagy többre egyedul hagyod ( munka miatt) akkor felesleges pelenka ra szoktatni, mert akkor később arról kell leszoktatni, hogy ne pisil jen oda se, csak lent az udvaron

Es igen, en is levittem a kutyámat , az összes kötelező oltás elott es milyen érdekes nincs semmi baja

Es a kis kutyának is kell friss levegő

2015. júl. 23. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!